Αθλητισμός

Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος “τελείωσε” τον Μυστακίδη

Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος “τελείωσε” τον Μυστακίδη
Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε την απόφαση να "τελειώσει" από την ομάδα τον Γιάννη Μυστακίδη, λόγω των κακών εμφανίσεων του.

Βόλος: Οι εμφανίσεις του Γιάννη Μυστακίδη τη φετινή σεζόν δεν ήταν οι αναμενόμενες για την ομάδα της Θεσσαλίας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ με σκοπό να κάνει τη διαφορά στην παρθενική συμμετοχή του Βόλου στην πρώτη κατηγορία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο τεχνικός των Βολιωτών, Χουάν Φεράντο, εμπιστεύεται για τις θέσεις των εξτρέμ τους Χουακίν Τόρες και Φερνάντο Ζοάο, αφήνοντας στον πάγκο τον Μυστακίδη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος έχει πάρει την απόφαση να «τελειώσει» από την ομάδα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, μαζί με τον Σεμπάστιαν Μπασόνγκ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να διαβαίνουν την πόρτα της ομάδας τον Ιανουάριο. Άλλωστε, όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, ο Βόλος εδώ και καιρό «σκάναρε» την αγορά για να βρει έναν παίκτη για τις θέσεις των εξτρέμ, ούτως ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερες λύσεις στην ομάδα.

Παράλληλα, στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει πάρει την απόφαση να «τελειώσει» κι άλλους παίκτες από την ομάδα, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά. Πάντως, ενδέχεται να υπάρξουν ακόμα περισσότερες αποχωρήσεις από το ρόστερ του Βόλου, ο οποίος δείχνει πως οδεύει για έναν «καυτό» Ιανουάριο, με αρκετές ενισχυτικές «πινελιές» στο ρόστερ του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments