Ελλάδα

Θρίλερ με τον θάνατο άνδρα αγνώστου ταυτότητας

Θρίλερ με τον θάνατο άνδρα αγνώστου ταυτότητας
Απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα αναζητά η αστυνομία για το θάνατο άνδρα αγνώστου ταυτότητας.

Έναν μυστηριώδη γρίφο για πολύ δυνατούς λύτες επεξεργάζονται τις τελευταίες ώρες οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν στον θανάσιμο όπως αποδείχτηκε στη πορεία τραυματισμό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων ο οποίος βρέθηκε γυμνός, χτυπημένος στο κεφάλι, δίπλα σε αρδευτικό κανάλι.

Όταν κάτοικοι τον εντόπισαν, συγκεκριμένα στην περιοχή της Χαλάστρας, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία για να επιληφθεί τελικά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο όπου κείτονταν ο τραυματισμένος άνδρας, διαπίστωσαν ότι δεν έφερε ρούχα από τη μέση και κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ερευνών στη περιοχή, τα ρούχα του εντοπίστηκαν μερικές δεκάδες μέτρα παρακάτω. Το μυστήριο παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ελέγχοντας τις κάμερες της εθνικής οδού, διαπιστώνουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν φαίνεται σε κανένα πλάνο, όπως ούτε κάποιο όχημα που πιθανόν να τον μετέφερε μέχρι σε αυτό το σημείο, ενώ δεν βρέθηκαν ούτε κλειδιά αυτοκινήτου, σε περίπτωση που είχε φτάσει έως εκεί με δικό του μεταφορικό μέσο.

Εξίσου περίεργο είναι το γεγονός ότι όσο διάστημα νοσηλευόταν στην Εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διασωληνωμένος, παλεύοντας να επιβιώσει από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο κεφάλι του, το οποίο και του είχε προκαλέσει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ουδείς μπήκε στη διαδικασία να τον αναζητήσει. Ούτε συγγενείς, ούτε φίλοι του.

Μάλιστα οι αστυνομικοί που του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, είδαν ότι ο άνδρας αυτός δεν είναι καταχωρημένος πουθενά. Πάνω του δεν είχε ούτε ταυτότητα, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να μαρτυρά έστω την υπηκοότητα του, δηλαδή, δεν ξέρουν καν αν είναι Έλληνας ή αλλοδαπός. Δεν μπορούν να είναι βέβαιοι κι αν πρόκειται πράγματι για εγκληματική ενέργεια ή συνέβη κάποιο ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό του.

Γι αυτό η διεύθυνση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής προχώρησε σε μια αρκετά πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα ενέργεια, ευελπιστώντας να εντοπίσει έστω και έναν συμπολίτη που μπορεί να γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο άνδρας. Τύπωσαν αφίσες με το παραμορφωμένο πρόσωπο του, όπως ήταν διασωληνωμένος στην Εντατική του ΑΧΕΠΑ και τις τοποθέτησαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, μήπως και κάποιος περαστικός καταφέρει να τον αναγνωρίσει.

“Τον γνωρίζετε; Ο άνδρας αυτός βρέθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι στις 15-10-2019 στην περιοχή Ανεμόμυλου στη Χαλάστρα, δίπλα από αρδευτικό κανάλι. Νοσηλεύεται στην Εντατική μονάδα θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. Εάν τον γνωρίζετε ή τον έχετε ξαναδεί, ενημερώστε άμεσα τον Αξιωματικό Υπηρεσίας”  είναι το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία του άγνωστου άνδρα στην αφίσα που έφτιαξε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Τελικά έπειτα από μερικές μέρες ο συγκεκριμένος άνδρας κατέληξε χωρίς κανείς να τον αναζητήσει και έτσι το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του και την αιτία που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του παραμένει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments