Ελλάδα

Παλλήνη: Ξεκίνησε η δίκη για το τρίχρονο αγοράκι που το ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο

Παλλήνη: Ξεκίνησε η δίκη για το τρίχρονο αγοράκι που το ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο
Παλλήνη: Η μητέρα του παιδιού σήμερα βρέθηκε στην Ευελπίδων καθώς ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Παλλήνη:  Στη δικαιοσύνη θα απολογηθούν ο οδηγός και οι δύο συνοδηγοί του σχολικού λεωφορείου που κατηγορούνται ότι ξέχασαν ένα τρίχρονο αγοράκι μέσα στο σχολικό που θα το μετέφερε στον παιδικό σταθμό στην περιοχή της Παλλήνης. Η μητέρα του παιδιού βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων καθώς ξεκίνησε η εκδίκασης της  υπόθεσης. Η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε πως ζήτησαν αναβολή έως ότου το σχολείο δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί. «Εμείς θέλουμε να είναι καλά στην ψυχική του υγεία το παιδί. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος τώρα».

Δεν μπορεί να το ξεπεράσει το παιδάκι

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κυριότερο στοιχείο που λείπει είναι η έκθεση του παιδοψυχολόγου που έχει κάνει τρεις συνεδρίες με το παιδάκι τις τελευταίες εβδομάδες. Το αγοράκι πάντως, δύο μήνες μετά το περιστατικό φέρεται να μην έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ και να λέει «μαμά φοβάμαι».

Πως ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν μετά από την καταγγελία της μητέρας του παιδιού για τον διωτικό παιδικό σταθμό στην Ανατολική Αττική. Η διευθύντρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού φέρεται να της είχε τηλεφωνήσει και να της είχε πει έντρομη ότι ο Θαλής, ο μόλις τριών ετών γιός της, δε βρίσκεται στο σχολείο, ενώ η ίδια τον είχε βάλει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

«Βρείτε το παιδί μου»

Οι δηλώσεις της μητέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: Άρχισα να τσιρίζω, τους έλεγα: “Βρείτε το παιδί μου…” Ειδοποίησα και την αστυνομία  και λίγο πριν φτάσω στο σχολείο μου τηλεφωνούν και μου λένε: “Ηρεμήστε τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!” Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ο Θαλής ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε, το μόνο που μου είπε ήταν: “Μαμά έκλαιγα, μαμά έκλαιγα…”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments