Lifestyle

Έλενα Μαρή: Αυτή είναι η “Καρντάσιαν του Ρεθύμνου”

Έλενα Μαρή: Αυτή είναι η “Καρντάσιαν του Ρεθύμνου”
Έλενα Μαρή: Η εκτυφλωτική μελαχρινή που μετά το Ρέθυμνο και την Πάτρα έρχεται να ταράξει τα νερά και στον χώρο του μόντελινγκ.

Έλενα Μαρή: Το νεαρό μοντέλο ήρθε για να μείνει, κερδίζοντας εκτός το τίτλο της Β’ Σταρ Ελληνικής Ομορφιάς καταφέρνει με ευκολία να κλέψει τις καρδιές του ανδρικού πληθυσμού.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, αλλά ζει στην Πάτρα λόγω των σπουδών της στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, το οποίο ελπίζει να ολοκληρώσει φέτος. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά και για χρόνια ασχολούνταν με τον χορό.

Μπήκε στον χώρο της μόδας χωρίς να το καταλάβει, αλλά νιώθει ότι αυτό τελικά είναι που τη γεμίζει περισσότερο απ’ όλα. Εστεμμένη πλέον, αφού κατάφερε την κατάκτηση του τίτλου της Β’ Σταρ Ελληνικής Ομορφιάς στα πανελλαδικά καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά 2019, που έγιναν πριν από λίγο καιρό. Τα έντονα χαρακτηριστικά της συχνά την έχουν “αναγκάσει” τους Κρητικούς να την χαρακτηρίσουν ως “η Καρντάσιαν του Ρεθύμνου”.

Γυναίκα που δύσκολα περνά απαρατήρητη, με τις αναλογίες του σώματός της να προκαλούν φρενίτιδα στην Πάτρα όπου καθημερινά περπατά στους δρόμους της πόλης.

Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments