Ελλάδα

Παπάγου: Σύλληψη Βέλγου με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς

Παπάγου: Σύλληψη Βέλγου με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς
Παπάγου: Ένας 33χρονος άνδρας βελγικής καταγωγής συνελήφθη στου Παπάγου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός.

Παπάγου: Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη ένας 33χρονος Βέλγος που είχε στην κατοχή του εμπρηστικούς μηχανισμούς, καθώς επίσης και πλαστικές συσκευασίες με στερεό πετρέλαιο.

Πρόκειται για πολύ γνωστό αντιεξουσιαστή, που έχει συλληφθεί στο Βέλγιο για εμπρησμούς και στην Ελλάδα για κλοπές.

Στη συνέχεια και ύστερα από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων δυο αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί αποτελούμενοι ο καθένας από 4 τεμάχια στερεού πετρελαίου και τεμάχιο βραδύκαυστου υλικού (φιδάκι), 6 πλαστικές συσκευασίες με στερεό πετρέλαιο, πλαστική φιάλη με εύφλεκτο υγρό, φλόγιστρο υγραερίου και ζευγάρι γάντια.

Ο 33χρονος Βέλγος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή, κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία συνεχίζει τις έρευνες Μέχρι στιγμής, κρατάει το στόμα του κλειστό, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι συνελήφθη λίγο πριν προχωρήσει σε εμπρηστική επίθεση στην περιοχή του Παπάγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments