Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τόπο στα νιάτα από τον “Δικέφαλο του Βορρά”

ΠΑΟΚ: Τόπο στα νιάτα από τον “Δικέφαλο του Βορρά”
ΠΑΟΚ: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ρίχνει το βάρος στην αναζήτηση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα δώσουν περαιτέρω φρεσκάδα και λύσεις στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Αμπέλ Φερέιρα και Μάριο Μπράνκο λίγο πριν τις γιορτές κλείνουν το βάρος στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών. Η ατζέντα του ΠΑΟΚ είναι γεμάτη με ανοιχτά θέματα, με τον τεχνικό διευθυντής του “Δικέφαλου του Βορρά” να βάζει σε προτεραιότητα πέραν των αποχωρήσεων προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ έχουν ρίξει το βάρος στην αναζήτηση εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που μπορούν με τον ερχομό τους να δώσουν ταχύτητα και φρεσκάδα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Η μεταγραφική πολιτική αναμένεται να παραμείνει ίδια τόσο κατά τον Ιανουάριο όσο και το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ να “χτυπά” ηλικίες 18-23.

Όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ η θέση της διοίκησης είναι να αποχωρήσουν ορισμένα από τα βαριά συμβόλαια ειδικά ποδοσφαιριστών που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα με την παρουσία τους. Ωστόσο δεν αποκλείεται οι αποχωρήσεις να επηρεάσουν και τη βασική ενδεκάδα, καθώς η πιθανότητα αποχώρησης πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή είναι αρκετά μεγάλη. Από την πλευρά του ο Αμπέλ Φερέιρα έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να χάσει κάποιο από τα βασικά στελέχη του, μιας και η ομάδα έχει αποκτήσει την ιδανική χημεία.

Εντός των επόμενων ημερών διοίκηση και προπονητής αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι συζητώντας την μεταγραφική πολιτική της ομάδας. Εκεί είναι σαφές πως και οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ανοιχτά με ονόματα, με το ενδιαφέρον να “πέφτει” στην αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments