Ελλάδα

Χαλκίδα: Κάλυψε τη σύζυγό του, που τον μαχαίρωσε με σπαθί μετά από άγριο καυγά

Χαλκίδα: Κάλυψε τη σύζυγό του, που τον μαχαίρωσε με σπαθί μετά από άγριο καυγά
Χαλκίδα: Ο 49χρονος, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Χαλκιδέων, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Χαλκίδα: Στην Ανακρίτρια Χαλκίδας οδηγήθηκε η μια 48χρονη κάτοικος Χαλκίδας που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 49χρονο σύζυγό της με σπαθί στην κοιλιά μετά  από διαπληκτισμό, λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 49χρονος, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Χαλκιδέων, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ακολούθως η 48χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ήταν κρατούμενη στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του eviazoom.gr, η Ανακρίτρια Χαλκίδας που ανέλαβε την υπόθεση, επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο τον 49χρονο, ο οποίος ήταν σε θέση να μιλήσει.

Όπως της είπε, η μαχαιριά ήταν ατύχημα πάνω στο καυγά και τόνισε ότι θεωρεί πως η γυναίκα του δεν ήθελε να του κάνει κακό. Λίγες μέρες μετά, η 48χρονη οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Χαλκίδας, συνοδευόμενη από την δικηγόρο της και αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ επίσης απαγορεύτηκε στην 48χρονη πηγαίνει στο σπίτι τους στα Φύλλα Χαλκίδας (το οποίο είναι στο όνομα του συζύγου της) μέχρι να βγει από το νοσοκομείο ο 49χρονος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments