Ελλάδα

Κύθηρα: Ναυτικός σε φορτηγό πλοίο φέρεται να έπεσε στη θάλασσα

Κύθηρα: Ναυτικός σε φορτηγό πλοίο φέρεται να έπεσε στη θάλασσα
Κύθηρα: Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και αεροσκάφος της δύναμης Frontex.

Κύθηρα: Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ταίναρου, Νεάπολης Βοιών και Κυθήρων, για τον εντοπισμό μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου με σημαία Cook Islands, που πιθανότατα έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα χωρίς να καταφέρει να τον αντιληφθεί κάποιο από τα υπόλοιπα 21 μέλη του πληρώματος.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και αεροσκάφος της δύναμης Frontex. Ο αγνοούμενος είναι Σύρος υπήκοος. Στο πλοίο που είχε αναχωρήσει χωρίς φορτίο από την Τυνησία με προορισμό την Ουκρανία και σε αυτό επιβαίνει πλήρωμα 22 ατόμων ήτοι 13 Σύροι, 5 Αιγύπτιοι και 4 Ινδοί.

Πριν από τέσσερις μέρες στο λιμάνι του Ρεθύμνου

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες να υπενθυμίσουμε, πως είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό. Δηλαδή, ακόμη ένας άνδρας ναυτικός, μέλος του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «Μαρία» είχε πέσει στη θάλασσα, στο Ρέθυμνο. Το πλοίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον εμπορικό λιμένα Ρεθύμνου. Ο 55χρονος εντοπίστηκε από το πλήρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «OLYMPUS», περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκε στη μαρίνα Ρεθύμνου. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από όπου και εξήλθε καλά στην υγεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments