Lifestyle

Έλλη Στάη: Χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή της

Έλλη Στάη: Χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή της
Έλλη Στάη: Από ώρα σε ώρα λοιπόν αναμένεται το χαρμόσυνο γεγονός, με τη μέλλουσα γιαγιά να ανυπομονεί με χαρά και αγωνία, σε γνωστό μαιευτήριο του Ψυχικού, για την άφιξη του μωρού.

Έλλη Στάη: Η όμορφη κυρία της τηλεόρασης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το εγγόνι της. Ο μοναχογιός της Μάρκος Κατσίμης, 35 ετών και η σύζυγός του Φαίη Κουτσούκου αναμένουν από ώρα σε ώρα το παιδί τους. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2018, σε ένα απόμερο εξωκκλήσι της Αττικής όπου έδωσαν το «παρών» -εκτός από τους συγγενείς και φίλους τους- πάρα πολλά γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και όπως παρατηρούμε η κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς έχει φουσκώσει αρκετά. Ο Μάρκος Κατσίμης και η Φαίη Κουτζούκου απόλαυσαν την βόλτα και τις αγορές τους, ενώ στη συνέχεια η Έλλη Στάση συναντήθηκε με τον μονάκριβο της που είναι από τον δεύτερο γάμο της, με τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Κατσίμη.

Από ώρα σε ώρα λοιπόν αναμένεται το χαρμόσυνο γεγονός, με τη μέλλουσα γιαγιά να ανυπομονεί με χαρά και αγωνία, σε γνωστό μαιευτήριο του Ψυχικού, για την άφιξη του μωρού. Η ευχάριστη σύμπτωση είναι ότι και η στενή της φίλη, Ελένη Κόκκαλη, έγινε επίσης γιαγιά, για μία ακόμη φορά. Ο γιος της, Κωνσταντίνος Κόκκαλης και η σύζυγός του Αταλάντη Μαρτίνου, υποδέχτηκαν χθες το δεύτερο παιδί τους. Μετά την κόρη τους Ελένη, γεννήθηκε και ο γιος τους. Οι δύο φίλες που υπήρξαν μαζί στα μαθητικά θρανία και στη ζωή, τώρα μαζί και στα μαιευτήρια! Ευχόμαστε τα καλύτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments