Ελλάδα

Καβάλα τροχαίο: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Καβάλα τροχαίο: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα
Καβάλα τροχαίο: Τραγωδία στην άσφαλτο. Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στον Σταυρό Καβάλας, όταν επιβατικό αυτοκίνητο ανετράπη.

Καβάλα τροχαίο: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη το πρωί της Πέμπτης στον Σταυρό Καβάλας, στο ύψος της διασταύρωσης του Αμυγδαλεώνα, όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν έντεκα μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα. Άμεση ήταν Η τροχαία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ έδρασαν άμεσα απεγκλωβίζοντας γρήγορα τους επιβάτες και μεταφέροντάς τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός του αυτοκίνητου δεν είχε σταματήσει νωρίτερα σε σήμα στάσης, που του είχαν κάνει αστυνομικοί.

Αντίθετα, ανέπτυξε ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω σε στροφή, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο, να προσκρούσει αρχικά σε κράσπεδο, αμέσως μετά την περίφραξη παρακείμενου καταστήματος και στη συνέχεια να ανατραπεί. Τόσο ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του, όσο και οι τραυματίες διακομίστηκαν στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού. Οι υπόλοιποι κρατούνται στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στη Νέα Καρβάλη.

Την Κυριακή άλλα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Λιβαδειάς – Θηβών. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο άλλο ρεύμα με το αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος Έλληνας. Στη συνέχεια το πρώτο όχημα βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Δυστυχώς από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός τόσο ο 22χρονος οδηγός όσο και ο 24χρονος συνοδηγός του οχήματος. Από το έτερο όχημα βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι ο 43χρονος οδηγός και οι άλλοι τρεις επιβάτες του οχήματος ηλικίας 48, 43 και 77 ετών. Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και οι άλλοι δύο στο αντίστοιχο της Θήβας. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων νέων ώστε να σταλούν στη συνέχεια σε ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments