Ελλάδα

Αποκλειστικό: Bίντεο με νεκρό στις φυλακές Κορυδαλλού

Αποκλειστικό: Bίντεο με νεκρό στις φυλακές Κορυδαλλού
Το ντοκουμέντο των 18 δευτερολέπτων, που φέρνει σήμερα στο «φως» το pagenews.gr, κατεγράφη στις 7 Μαρτίου του 2019. Εκείνη την ημέρα σημειώθηκε μία από τις πιο αιματηρές συμπλοκές των τελευταίων ετών στις φυλακές

Ένα βίντεο – γροθιά στο στομάχι αποκαλύπτει σήμερα το pagenews.gr.  Είναι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού και δείχνουν τη μεταφορά ενός κρατουμένου στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, έπειτα από συμπλοκή συμμοριών. Είναι όμως αργά, καθώς ο άνδρας έχει χάσει τη ζωή του.

Το ντοκουμέντο των 18 δευτερολέπτων, που φέρνουμε σήμερα στο «φως» κατεγράφη στις 7 Μαρτίου του 2019. Εκείνη την ημέρα σημειώθηκε μία από τις πιο αιματηρές συμπλοκές των τελευταίων ετών στις φυλακές. Αλβανοί, Έλληνες, Γεωργιανοί και Αρμένιοι κρατούμενοι τράβηξαν αυτοσχέδια μαχαίρια μέσα στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού.

Απολογισμός ένας νεκρός, ο άνδρας που φαίνεται στις εικόνες σοκ, καθώς και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε δημόσια νοσοκομεία για νοσηλεία. Ο νεκρός είναι Έλληνας και βρισκόταν στη φυλακή εξαιτίας εμπλοκής του σε υπόθεση εμπρησμού ενός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ. Στην παρακάτω φωτογραφία είναι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του μετά τα θλιβερά επεισόδια της 7ης Μαρτίου του 2019 στις φυλακές Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι μόλις προχθές ένας άλλος κρατούμενος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο των φυλακών έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Από τις αρχές του έτους, δηλαδή μέσα σε μόλις ένα μήνα, έξι κρατούμενοι του Κορυδαλλού έχουν χάσει τη ζωή τους από διάφορες αιτίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments