Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι Ατρόμητος: Φήμες για επιστροφή στο Περιστέρι

Νταμίρ Κάναντι Ατρόμητος: Φήμες για επιστροφή στο Περιστέρι
Νταμίρ Κάναντι Ατρόμητος: Το όνομα του Αυστριακού τεχνικού παίζει έντονα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας.

Νταμίρ Κάναντι Ατρόμητος: Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Περιστερίου μας είχε συνηθίσει σε εξαιρετικές χρονιές. Πριν τρία χρόνια ο Ατρόμητος διεκδικούσε το πρωτάθλημα σε ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Μπορεί η επόμενη χρονιά να μην ήταν τόσο καλή, αλλά ο σύλλογος κατάφερε και πάλι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Κοινός παρονομαστής σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός κατάφερε να φτιάξει ξανά το όνομα του μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από την Ραπίντ Βιένης. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να δουλέψει σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπη. Όταν το καλοκαίρι του χτύπησε την πόρτα η Νυρεμβέργη δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Ψήνεται η επιστροφή στο Περιστέρι

Η πορεία του Κάναντι στην Γερμανία δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη σε καμία περίπτωση. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι απολύθηκε και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πριν λίγο καιρό το όνομα του έπαιξε για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά φάνηκε ότι οι δυο ομάδες δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την περίπτωση του.

Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα μας. Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος έχει στον πάγκο του τον Σάββα Παντελίδη. Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα για τη θέση του. Δεν αποκλείεται, αν οι άνθρωποι της ομάδας αποφασίσουν ότι πρέπει να γίνει αλλαγή, να στρέψουν την προσοχή τους στον παλιό γνώριμο, Νταμίρ Κάναντι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments