Ελλάδα

Αθήνα – Βρυξέλλες πτήση: Δραματικό ταξίδι για Σταϊκούρα, Λοβέρδο και Χαρδαλιά

Αθήνα – Βρυξέλλες πτήση: Δραματικό ταξίδι για Σταϊκούρα, Λοβέρδο και Χαρδαλιά
Αθήνα - Βρυξέλλες πτήση: Στιγμές αγωνίας πέρασαν οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα - Βρυξέλλες εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει το Βέλγιο.

Αθήνα – Βρυξέλλες πτήση: Καθόλου καλό ταξίδι δεν είχαν οι επιβάτες που επέλεξαν την πτήση της Aegean, για να ταξιδέψουν από την Αθήνα στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος τους «έτρεμε» από ισχυρούς πλευρικούς ανέμους κατά την διάρκεια της προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών, γεγονός που ανησύχησε τους επιβαίνοντες.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 εκτελούσε την πτήση Α3622, από Αθήνα για Βρυξέλλες.

Αρκετοί επιβάτες στο protothema.gr έκαναν λόγο για τη «χειρότερη πτήση της ζωής τους», καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, το αεροσκάφος «έτρεμε σαν καρυδότσουφλο» κατά τη διάρκεια της προσγείωσης. Ανάμεσα στον κόσμο που ταξίδευε ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος. Σημειώνεται, πως, το αεροσκάφος απέτυχε να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στην πρώτη του προσπάθεια και τελικά προσγειώθηκε οριακά με τη δεύτερη.

Τονίζεται, πως το Βέλγιο βρίσκεται εδώ και μια βδομάδα σε πορτοκαλί συναγερμό εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την βορειοδυτική Ευρώπη. Ήδη έχουν ματαιωθεί πάνω από 60 πτήσεις από και προς τις Βρυξέλλες. Στην πρωτεύουσα, έπεσαν δέντρα και σκαλωσιές και κάποια κτίρια υπέστησαν υλικές ζημιές χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments