Αθλητισμός

Ξάνθη τιμωρία: Ελπίζουν σε μείωση της ποινής οι Ακρίτες

Ξάνθη τιμωρία: Ελπίζουν σε μείωση της ποινής οι Ακρίτες
Ξάνθη τιμωρία: Σαν "κεραυνός εν αιθρία" έπεσε στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας η απόφαση από το Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ κατά την οποία ο σύλλογος τιμωρείται με αφαίρεση 12 βαθμών από το πρωτάθλημα.

Ξάνθη τιμωρία: Σε “αναμμένα κάρβουνα” κάθονται τις τελευταίες ώρες οι διοικούντες του συλλόγου της Ξάνθης. Η τιμωρία που ανακοινώθηκε ουσιαστικά “σκοτώνει” την ομάδα καθώς με την αφαίρεση 12 βαθμών από τη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, η Ξάνθη μπαίνει με σαφές μειονέκτημα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση των ανθρώπων του συλλόγου, ωστόσο οι Ακρίτες προσπαθούν να ανασυνταχθούν προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις και να κινηθούν αστραπιαία με σκοπό να αποφύγουν την εξοντωτική ποινή που του έχει επιβληθεί. Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος και η υπόλοιπη διοίκηση τρέχουν άμεσα τις διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να κυνηγήσει νομικά κάθε πιθανότητα μείωσης της ποινής.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Πανόπουλος, και οι άνθρωποι του νομικού τμήματος θεωρούν δεδομένο ότι θα πέσει η ποινή στην Εφέσεων και συγκεκριμένο το κομμάτι που αφορά την πολυϊδιοκτησία. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, η Ξάνθη μπορεί να μπει στα πλέι άουτ, έχοντας λιγότερες βαθμολογικές απώλειες, αφού τώρα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Θυμίζουμε πως το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ χθες αφαίρεσε χθες 12 βαθμούς στη Ξάνθη και επτά στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments