Ελλάδα

Ηράκλειο αυτοκτονία: Ηλικιωμένος βρέθηκε κρεμασμένος

Ηράκλειο αυτοκτονία: Ηλικιωμένος βρέθηκε κρεμασμένος
Ηράκλειο αυτοκτονία: Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο της Κρήτης η αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου άνδρα.

Ηράκλειο αυτοκτονία: Συντετριμμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης μετά την αυτοκτονία ενός 90χρονου. Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου ύστερα από τον εντοπισμό του απαγχονισμένου ηλικιωμένου.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά αρχικά, σε κουζίνα σπιτιού, στην οδό Φωκών 36, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ηράκλειο, και λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκε κλήση για συνδρομή στο περιστατικό αυτοχειρίας, στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 90 ετών. Η Πυροσβεστική ενημέρωσε την Αστυνομία για το συμβάν και περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές αργότερα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο υπερήλικας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και απαγχονίστηκε.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Σημειώνεται, πως πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αυτοχειρίας, μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη, μετά την αυτοκτονία ενός 48χρονου άνδρα, χθες, στο Σίσι Λασιθίου. Τον άνδρα αναζητούσαν άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος από το βράδυ της Τετάρτης. Λίγες ώρες αργότερα όμως, εντοπίστηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν λάμβανε την αγωγή του σωστά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments