Ελλάδα

Χαλκίδα τροχαίο: Νεκροί δύο μοτοσικλετιστές έπειτα από αυτοκίνητο που τους παρέσυρε

Χαλκίδα τροχαίο: Νεκροί δύο μοτοσικλετιστές έπειτα από αυτοκίνητο που τους παρέσυρε
Χαλκίδα τροχαίο: To πρωί της Κυριακής στο δρόμο Χαλκίδας - Αιδηψού ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος άνδρας παρέσυρε και χτύπησε ένα μηχανάκι σκοτώνοντας και τους δυο αναβάτες.

Χαλκίδα τροχαίο: Με ένα ακόμη δυστύχημα ήρθε αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας όταν το πρωί της Κυριακής  και συγκεκριμένα στις 7:30 π.μ. στο δρόμο Χαλκίδας – Αιδηψού, κοντά στα Ψαχνά ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος άνδρας παρέσυρε και χτύπησε μηχανάκι το οποίο προπορευόταν. Στο μηχανάκι επέβαιναν δυο άνδρες, οι οποίοι δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν ακαριαίο θάνατο  ακριβώς στο σημείο του δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως ο 32χρονος οδηγός αρχικά φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου, αργότερα όμως παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  από το lamiareport.gr, μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του ενός αναβάτη, που είναι και ο ιδιοκτήτης του δικύκλου και πρόκειται για έναν 66χρονο άνδρα, ωστόσο όσον αφορά το δεύτερο θύμα του τραγικού τροχαίου, ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments