Ελλάδα

Γιατρός στην Πρέβεζα φέρεται να έκανε το μεγάλο λάθος για τον κορωνοϊό

Γιατρός στην Πρέβεζα φέρεται να έκανε το μεγάλο λάθος για τον κορωνοϊό
Ένας γιατρός στην Πρέβεζα φέρεται να έκανε ένα μεγάλο λάθος στον τρόπο που αντιμετώπισε τον κορωνοϊό.

Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Μάλιστα, από επίσημα χείλη έχει ξεκαθαριστεί ότι η πειθαρχεία του κόσμου στις συμβουλές των ειδικών θα κρίνουν τα επόμενα μέτρα. Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν κλείσει σχολεία, εμπορικά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια.

Παρά τις συνεχόμενες παροτρύνσεις των γιατρών, ένας συνάδελφος τους έκανε ένα σοβαρό λάθος πριν από λίγο καιρό. Συγκεκριμένα ένας ιατρός από την Πρέβεζα είχε επιστρέψει από ταξίδι που έκανε στο εξωτερικό. Κανονικά θα έπρεπε να μείνει στο σπίτι του για ένα διάστημα για προληπτικούς λόγους, αλλά εκείνος έκανε το ακριβώς αντίθετο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι απλά δεν μπήκε σε καραντίνα, αλλά ζήτησε να δει τον διοικητή του νοσοκομείου που εργαζόταν και ζήτησε να κάνει περισσότερες εφημερίες. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί θετικός στον ιό και τώρα υπάρχει αναστάτωση στο νοσοκομείο που εργαζόταν στην Πρέβεζα. Θα ακολουθήσουν εξετάσεις σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς για να διαπιστωθεί αν ο ιός εξαπλώθηκε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments