Ελλάδα

Gov.gr: Στον αέρα και επίσημα η κεντρική πύλη του Ελληνικού Δημοσίου

Gov.gr: Στον αέρα και επίσημα η κεντρική πύλη του Ελληνικού Δημοσίου
Gov.gr: Τώρα οι δημόσιες υπηρεσίες που αναζητάτε στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Με ένα κλικ η ζωή εκατομμυρίων φορολογουμένων που θέλουν να εξυπηρετηθούν σε κάποια δημόσια υπηρεσία γίνεται πλέον εύκολη, μέσα από τη νέα διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού κράτους.  Το gov.gr  φιλοξενεί όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των υπουργείων, φορέων, οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών του Δημοσίου, που παρέχονται ήδη μέσω διαδικτύου.

Μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει ή να την βρείτε μέσα από τις κατηγορίες. Ακόμη, μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες ανά υπουργείο , φορέα, οργανισμό ή ανεξάρτητη αρχή. Το gov.gr θα εξελίσσεται συνεχώς. Σύντομα, θα αποτελέσει το κέντρο ψηφιακής εξυπηρέτησης που θα συγκεντρώνει ό,τι χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δημόσιο.

Κατηγορίες Υπηρεσιών

11 κατηγορίες με 503 υπηρεσίες για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, στην Γεωργία και κτηνοτροφία (Διαδικασίες, επιδοτήσεις και αποζημιώσεις για την γεωργική, κτηνοτροφική ή αλιευτική σας δραστηριότητα), στην Δικαιοσύνη (Υπηρεσίες για την ασφάλεια και το δικαστικό σύστημα, έκδοση εγγράφων) στην Εκπαίδευση (Διαδικασίες για την εγγραφή και φοίτηση σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες), στην Επιχειρηματική δραστηριότητα (Υπηρεσίες για να ξεκινήσετε και να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας), στην Εργασία και ασφάλιση (Εργαλεία και υπηρεσίες για την αναζήτηση εργασίας, την ασφάλιση και τη συνταξιοδότησή σας).

Επίσης μπορείτε να βρείτε τις διαδικασίες και έκδοση εγγράφων για όλα τα γεγονότα της ζωής σας, αλλά και οδηγίες και υπηρεσίες για τη διαχείριση της περιουσίας σας και τη φορολογία. Επίσης στο gov.gr υπάρχουν υπηρεσίες για τις επαφές σας με το δημόσιο και την παραμονή των πολιτών τρίτων χωρών, αλλά και πολιτιστικές υπηρεσίες, διαδικασίες για εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό.

Από το gov.gr δεν θα μπορούσε να λείπει ό,τι έχει να κάνει με τη Στράτευση (Διαδικασίες για τη θητεία και τις στρατιωτικές σχολές, υπηρεσίες για ένστολους και απόστρατους), αλλά και διαδικασίες για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια τροφίμων, υπηρεσίες για φάρμακα και νοσηλεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments