Ελλάδα

Λαμία τροχαίο: Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό

Λαμία τροχαίο: Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό
Λαμία τροχαίο: Τον τραυματισμό δύο ανθρώπων είχε ως αποτέλεσμα η σφοδρή σύγκρουση φορτηγού οχήματος και αυτοκινήτου στη Φθιώτιδα.

Λαμία τροχαίο: Το επαρχιακό δίκτυο της χώρας καθημερινά αφήνει πίσω του αθώες ψυχές που… φεύγουν μάταια. Σήμερα παραλίγο να εξελιχθεί ακόμη μία τραγωδία. Αυτή τη φορά ο επαρχιακός δρόμος στο νομό Φθιώτιδας έμελλε να είναι αυτός που θα προκληθεί ακόμη ένα σοβαρό ατύχημα στο οδόστρωμα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, στον παράδρομο της Ανθήλης κοντά στη διασταύρωση με τη Δαμάστα στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, φορτηγό όχημα συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το απέναντι ρεύμα.

Ένα ασημί Citroen με επιβάτες ένα ζευγάρι από τη Μενδενίτσα, είχε κατεύθυνση προς Λαμία, όταν πάνω στη στροφή είδε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι να έρχεται κατά πάνω τους.

Το φορτηγάκι είχε “διπλώσει” εξαιτίας προφανώς της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα, να χτυπήσει το Citroen, το οποίο βρέθηκε εκτός οδοστρώματος. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου. Από την άλλη τραύματα φέρει και η συνοδηγός χωρίς ωστόσο η ζωή της να διατρέχει σε κίνδυνο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνθρωποι της ΕΜΑΚ αλλά και της αστυνομίας, μεταφέροντας τους τραυματίες στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments