Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας Θεσσαλονίκη: Γεμάτη η παραλία από κόσμο

Απαγόρευση κυκλοφορίας Θεσσαλονίκη: Γεμάτη η παραλία από κόσμο
Απαγόρευση κυκλοφορίας Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες από την παραλία της Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να έχει ξεχυθεί για περίπατο και ενώ είναι σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό.

Απαγόρευση κυκλοφορίας Θεσσαλονίκη: Σαν να μην συμβαίνει τίποτα δρουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι «πλημμύρισαν» ξανά την παραλία της πόλης το απόγευμα της Δευτέρας παρά τα μέτρα της κυβέρνησης και τον περιορισμό της κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί οι εικόνες είναι τουλάχιστον ντροπιαστικές καθώς πολίτες βγήκαν κατά δεκάδες για τρέξιμο, άλλοι περπατούσαν με καφέδες στο χέρι και άλλοι έκαναν τη βόλτα τους σαν ένα απλό απόγευμα του Μαρτίου. Για τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του OPEN TV μάλιστα, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».

Την οργή του για τις συγκεκριμένες εικόνες δήλωσε και ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας:

Όλα αυτά και ενώ η χώρα μας θρηνεί 43 νεκρούς από τον ιό και μετρά 1.212 επιβεβαιωμένα κρούσματα:

Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσίοδρα, 56 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.212  Όπως είπε 72 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι. Μέση ηλικία των θανάτων είναι τα 65 έτη και οι περισσότεροι έχουν υποκείμενο νόσημα. 

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως η μέση ηλικία των θανάτων είναι τα 65 έτη ενώ αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό των παιδιών τονίζοντας πως η διακοπή του αυξάνει την πιθανότητα επιδημιών και επιβαρύνει το σύστημα υγείας. Είπε ακόμη πως εγκρίθηκε η χορήγηση συγκεκριμένης θεραπείας τόσο σε όσους νοσηλεύονται, όσο και όσους νοσούν και βρίσκονται στο σπίτι τους σε καραντίνα. «Όσοι βρίσκονται στο σπίτι θα μπορούν να λαμβάνουν το φάρμακο έπειτα από συμπλήρωση ειδικής φόρμας που θα είναι διαθέσιμη το προσεχές διάστημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments