Αθλητισμός

Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός : Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Αμερικανός γκαρντ

Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός : Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Αμερικανός γκαρντ
Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός: Τον αντικαταστάτη του Μπαρόν σε περίπτωση που ο Αμερικανός αποχωρήσει οριστικά από το Βελιγράδι αναζητούν οι «Ερυθρόλευκοι» με τον 31χρονο γκαρντ του Παναθηναϊκού να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους.

Τζίμερ Φριντέτ Παναθηναϊκός: Έτοιμη για μια σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως είναι η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, καθώς όπως διαρρέεται στη Σερβία, ο σύλλογος βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ. Ο γκαρντ του Παναθηναικού τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην Αμερική, με το συμβόλαιό του με τους «Πράσινους» να είναι στον αέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αναμένεται να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Αμερικανού, καθώς ο συμπατριώτης του, Μπίλι Μπάρον βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Η πανδημία δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για πολλούς Αμερικανούς παίκτες, οι οποίοι διστάζουν να πάρουν την απόφαση της επιστροφής στην Ευρώπη.

Οι Σέρβοι ωστόσο δεν τα βάφουν… μαύρα με τον Μπάρον κοιτώντας την επόμενη μέρα, η οποία εμπεριέχει τον γκαρντ του Παναθηναϊκού. Ο 31χρονος ήρθε το καλοκαίρι στο «Τριφύλλι» ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει το υπέρογκο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «Πράσινους». Μάλιστα όπως διαρρέεται η διοίκηση του Παναθηναικού αναμένεται να ζητήσει από τον παίκτη να αποδεχθεί μείωση των αποδοχών του, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει τις δύο πλευρές στο διαζύγιο.

Στον Ερυθρό Αστέρα θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό και να δράσουν άμεσα προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» του Φριντέτ και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Θυμίζουμε πως στο Βελιγράδι βρίσκεται και ο πρώην «πράσινος» Τζέιμς Γκιστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments