Ελλάδα

Αυτό είναι το καινούργιο αυτοκίνητο που μπορείς να αγοράσεις στην Ελλάδα με τιμή κάτω από 10.000 ευρώ

Αυτό είναι το καινούργιο αυτοκίνητο που μπορείς να αγοράσεις στην Ελλάδα με τιμή κάτω από 10.000 ευρώ
Το να βρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή κάτω των 10.000 ευρώ παλαιότερα δεν ήταν δύσκολο, σήμερα όμως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου αποτελεί ιδιαίτερη υπόθεση για κάθε καταναλωτή. Η έρευνα αγοράς πραγματοποιείται με πρωταρχικό δεδομένο το πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει κανείς για την αγορά του οχήματος που σκέφτεται να αποκτήσει. Και αυτό το δεδομένο ξεπερνά όλα τα υπόλοιπα, όπως φινέτσα, χρώμα, μάρκα κλπ. Στο μόνο που δεν υπάρχει διαπραγμάτευση είναι ο εξοπλισμός στην ασφάλεια που παρέχει ένα αυτοκίνητο, ο οποίος πλέον είναι στάνταρ σε όλα σχεδόν τα νέα μοντέλα. Γιατί μπορεί σε κάποιον να αρέσει η νέα Ferrari για παράδειγμα αλλά το οικονομικό του υπόβαθρο να μην μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια αγορά.

Και αν τα προηγούμενα χρόνια το να βρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή κάτω των 10.000 ευρώ ίσως ήταν πιο εύκολη υπόθεση, σήεμρα λόγω και των νέων προδιαγραφών για τους ρύπους, που έχουν επιβαρύνει όλα τα νέα μοντέλα, είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κάποιο καινούργιο μοντέλο με τιμή κόστους κάτω από 10.000 ευρώ.

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου προσφέρει την ευκαιρία σε κάποιον που θέλει ένα αυτοκίνητο για την πόλη, αλλά να μπορεί να ταξιδέψει και σε μια κοντινή περιοχή, ένα όχημα του οποίου η τιμή είναι κάτω από 10.000 ευρώ. Ο λόγος για το Toyota Aygo το οποίο μπορεί να το βρει κανείς από 9.920 ευρώ μετά και την έκπτωση της αντιπροσωπείας. Το Toyota Aygo θεωρείται από τα δημοφιλή μοντέλα της αγοράς. Ο κινητήρας των 1000 λίτρων με τους 72 ίππους συνδυάζει οικονομία στο καύσιμο αλλά και καλή απόδοση, ενώ έχουν βελτιωθεί και τα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Διαθέτει μεταξύ άλλων,  ηχοσύστημα, air condition, σύστημα ESP, 6 αερόσακους και φώτα ημέρας LED

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments