Ελλάδα

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Νεκρή 84χρονη μετά από πυρκαγιά

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Νεκρή 84χρονη μετά από πυρκαγιά
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Νεκρή εντοπίστηκε μια ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της στο Κερατσίνι μετά από φωτιά.

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στην πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στο Κερατσίνι. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις, που αρχικά εντόπισαν ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής, πρόκειται για γυναίκα 84 ετών που αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η άτυχη 84χρονη εντοπίστηκε στο κρεβάτι της στο ισόγειο. Η ειδοποίηση της Υπηρεσίας έγινε στις 10:35 και αφορούσε συμβάν σε ισόγειο χώρο διπλοκατοικίας, και συγκεκριμένα σε υπνοδωμάτιο. Σημειώνεται πως την ώρα που έφτασαν οι δυνάμεις -έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα- στο σημείο δεν ήταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά και δεν χρειάστηκαν ενέργειες κατάσβεσης.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:

Την ίδια ώρα, παρανάλωμα του πυρός έγινε επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, πριν από το Σχηματάρι, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν έχει κινδυνεύσει κάποιος άνθρωπος και πόσοι επέβαιναν στο όχημα. Επί τόπου έσπευσαν, στο 60ο περίπου χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, δυο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερις πυροσβέστες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο όχημα, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments