Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας Καρδίτσα: Στη Λαζαρίνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας Καρδίτσα: Στη Λαζαρίνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξης Τσίπρας Καρδίτσα: Την περιοδεία του στη χώρα συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επισκέφθηκε τη Λαζαρίνα στην Καρδίτσα. Εκεί τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Το χωριό Λαζαρίνα, που διοικητικά ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του. Εκεί, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, Γιώργος Βαϊόπουλος, ξενάγησε τον κ. Τσίπρα στις σχετικές εγκαταστάσεις, ενώ στη συνέχεια, παρουσία αρκετών κατοίκων της περιοχής, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ». Μάλιστα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες τόσο για το πρόγραμμα όσο και την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στο οικονομικό πεδίο της χώρας με την πανδημία του κορωνοϊού.

“Περάσαμε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη μπόρα όλοι μας” τόνισε ο κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του και συνέχισε:

“Πιστεύω ότι είναι ευτυχές το γεγονός ότι την περάσαμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Αυτή είναι μια επιτυχία της χώρας και μια επιτυχία που οφείλεται και στο ότι όλοι μας, οι πολίτες, ο καθένας ξεχωριστά, τήρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό, δύσκολα περιοριστικά μέτρα. Το μεγάλο δυστύχημα είναι ότι κάποτε βγήκαμε από τα σπίτια μας. Και αντιμετωπίζουμε την επόμενη μέρα. Και όπως οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης παλαιότερα, έτσι και τώρα, δεν θα είναι συμμετρικές για όλους. Η πανδημία ήταν συμμετρική. Αφορούσε όλους, πλούσιους και φτωχούς, βορρά και νότο, σε όλη την Ευρώπη. Οι επιπτώσεις όμως της οικονομικής κρίσης από το σταμάτημα των δραστηριοτήτων της οικονομίας για δύο και πλέον μήνες, δυστυχώς δεν θα είναι συμμετρικές αυτές οι επιπτώσεις. Κάποιοι θα ξεφύγουν πιο γρήγορα από την κρίση, κάποιοι άλλοι θα ξεφύγουμε πιο αργά από την κρίση. Η Ελλάδα, δυστυχώς, θα είναι μία από τις χώρες που θα ξεφύγει πιο αργά από την κρίση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αργότερα βρέθηκε σε ταβέρνα του χωριού Καππά, ένα από τα οκτώ χωριά του δήμου Μουζακίου στον νομό Καρδίτσας. Εκεί, ο Χρυσόστομος Μητροπάνος, που κατάγεται από την Καππά (χωριό καταγωγής και του ξαδέρφου του Δημήτρη Μητροπάνου) και που είναι ερμηνευτής παραδοσιακών τραγουδιών, αφιέρωσε ένα παραδοσιακό τραγούδι στον Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, ο ίδιος του δώρισε πέντε cd του, με δημοτικά τραγούδια. Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν οι Σπύρος Λάππας, βουλευτής Καρδίτσας, Χρυσούλα Κατσαβρία Σιωροπούλου, πρώην βουλευτής Καρδίτσας, Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής Τρικάλων, Παναγιώτα Δριτσέλη και Xρήστος Σιμορέλης, πρώην βουλευτές Τρικάλων, Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Oλυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτής και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Αγόρης, πολιτευτής ΣΥPIZA Καρδίτσας, Γιώργος Βαϊόπουλος, πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, και Βιβή Ντούρβα, επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Μουζάκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments