Video

Χαλκιδική: Ένα εντυπωσιακό βίντεο – κάλεσμα σε όλους τους τουρίστες

Χαλκιδική: Ένα εντυπωσιακό βίντεο – κάλεσμα σε όλους τους τουρίστες
Χαλκιδική: Ένα βίντεο μόλις 35 δευτερολέπτων είναι ικανό να μας ταξιδέψει μέχρι την όμορφη περιοχή της Μακεδονίας.

Το βίντεο ταξιδεύει τον εκάστοτε θεατή στις μαγευτικές παραλίες και το φυσικό τοπίο της Χαλκιδικής, του πολύ τουριστικού σημείου της Βόρειας Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα βίντεο που ανήρτησε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, Γιάννης Κουφίδης. «Η ηλιόλουστη πλευρά σου» είναι μάλιστα, το σλόγκαν του σούπερ εντυπωσιακού οπτικοακουστικού υλικού.

Το βίντεο με τις μαγευτικές παραλίες της Χαλκιδικής

Και όπως ήταν αναμενόμενο, τα θετικά σχόλια έπεσαν… βροχή ενώ όλοι έσπευσαν να χαρίσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, την «καρδούλα» τους και το like τους. Στο βίντεο κυριαρχεί το μπλε, ένα χρώμα που είναι συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, με τη θάλασσα και με την Ελλάδα.

Να τονισθεί πως πρόκειται για βίντεο – κάλεσμα το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουν οι φορείς του νομού για την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής και την προσέλκυση τουριστών σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της υγειονομικής πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο του κου Κουφίδη:

Οι ομορφιές της Χαλκιδικής είναι ανεκτίμητες

Και μπορεί να έχει μικρή διάρκεια αλλά σου δίνει μια γεύση από τις ομορφιές της Χαλκιδικής. Τη δύσκολη αυτή περίοδο για όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς, το βίντεο με τις ομορφιές του νομού στέλνει μήνυμα σε κάθε ταξιδιώτη που σκέφτεται να επιλέξει τον νομό για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Οποιοδήποτε μέρος της, εξάλλου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, η Χαλκιδική είναι θαυμάσια, καλώντας τους τουρίστες να την επισκεφτούν και να απολαύσουν τις ομορφιές της. Επίσης, η Χαλκιδική είναι μια πλούσια γεωλογικά και κοιτασματολογικά περιοχή αφού τα πετρώματα και τα μεταλλεύματα που την απαρτίζουν δίνουν στους κατοίκους της ένα θαυμάσιο υλικό για να οικοδομήσουν και να στηρίξουν την οικονομική τους δραστηριότητα.

Ο επισκέπτης λοιπόν, μπορεί να κάνει μια «μεταλλευτική» περιήγηση στη Χαλκιδική, μέσα από συγκεκριμένες γεωδιαδρομές όπου είναι διάσπαρτα τα ίχνη της εξορυκτικής δραστηριότητας από το πρόσφατο παρελθόν και να δει χαρακτηριστικά γνωρίσματα από το πλούσιο υπέδαφός της, ενώ είναι ένα φανταστικό μέρος στην Ελλάδα στο οποίο ευχαριστιέται κανείς τις βουτιές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments