Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τούμπα, Περιστέρι και Πανθεσσαλικό πιθανές έδρες για τον τελικό Κυπέλλου

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τούμπα, Περιστέρι και Πανθεσσαλικό πιθανές έδρες για τον τελικό Κυπέλλου
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τρία σενάρια υπάρχουν για την έδρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου.

Εδώ και λίγες ημέρες γνωρίζουμε το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο είναι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Σχεδόν αμέσως μετά τη λήξη των ημιτελικών ξεκίνησε μια κουβέντα για το που θα γίνει ο τελικός. Αρκετοί πίστεψαν ότι από τη στιγμή που ο τελικός είναι ανάμεσα σε δυο ομάδες της Αθήνας τότε το ΟΑΚΑ θα ήταν μια προφανής επιλογή. Ωστόσο η προκήρυξη του Κυπέλλου είναι αρκετά σαφής.

Ο τελικός θα πρέπει να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Μπορεί το ΟΑΚΑ να μην είναι η φυσική έδρα της ΑΕΚ, αλλά είναι το γήπεδο που χρησιμοποιεί. Οπότε για να γίνει το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο τότε θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δυο ομάδες. Αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει απίθανο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όλα τα παραπάνω αναγκάζουν την Ομοσπονδία να ψάξει για άλλες λύσεις. Φυσικά ο τελικός θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Περιστέρι και Τούμπα υποψήφια γήπεδα

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για τις σκέψεις της ομοσπονδίας. Όπως φαίνεται οι άνθρωπο της ΕΠΟ έχουν καταλήξει σε τρία γήπεδα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι σχετικές επαφές. Όπως αναφέρει η LiveSport, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν ρίξει στο τραπέζι τις επιλογές του Περιστερίου, της Τούμπας και του Πανθεσσαλικού, με πιθανότερη ημερομηνία τις 25 Ιουλίου.

Χθες (Τετάρτη 1/7) ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, ήρθε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ, προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Από τις μέχρι τώρα συζητήσεις, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα να διεξαχθεί η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ή στο «Γ. Καραϊσκάκης» -που θα ήταν εφικτό μόνο στην περίπτωση που συμφωνήσουν οι δύο ομάδες σύμφωνα με την προκήρυξη.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες βρέθηκαν στον τελικό το παιχνίδι είχε διεξαχθεί και τότε χωρίς την παρουσία κόσμου. Βέβαια τότε είχε γίνει υπό των φόβο επεισοδίων ανάμεσα στους φίλους των δυο συλλόγων. Για την ιστορία εκείνος ο τελικός είχε τελειώσει με την ΑΕΚ να επικρατεί με 2-1 κατακτώντας τον πρώτο τίτλο μετά την επιστροφή της στην Super League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments