Αθλητισμός

Ξάνθη: Νέος ιδιοκτήτης για την ομάδα

Ξάνθη: Νέος ιδιοκτήτης για την ομάδα
Ξάνθη: Νέος ιδιοκτήτης για την ακριτική ομάδα φαίνεται να είναι ένας Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας που θα αγοράσει, είτε η ομάδα θα είναι στην Super League 1 ή στη Super League 2.

Αλλάζουν τα πράγματα στην Ξάνθη, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες η ακριτική ομάδα θα έχει νέο αφεντικό. Όπως αναφέρει το sportime.gr, το deal είναι οριστικό και η συμφωνία ήδη προχωρημένη. Ο νέος ιδιοκτήτης είναι ένας Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι και χορηγός σε ομάδα της Premier League.

Η συμφωνία έχει ήδη προχωρήσει

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες του deal που είναι οριστικό, ο νέος ιδιοκτήτης έχει ήδη αγοράσει το γήπεδο και το προπονητικό, έναντι 2,5 εκ. ευρώ περίπου και απομένει να ξεκαθαρίσει η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται οι Ακρίτες για να αγορασθεί και το ΑΦΜ.

Θα αγοράσει ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα βρεθεί η ομάδα

Ο νέος ιδιοκτήτης έχει αποφασίσει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, είτε η ομάδα είναι στη Super League 1, είτε στη Σούπερ Λιγκ 2. Τα ποσά δεδομένα είναι διαφορετικά.

Όσον αφορά το όνομα του Ανέστη Τσετινέ, το οποίο ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας, είναι πέρα για πέρα υπαρκτό, αφού ο γνωστός μάνατζερ έχει συμφωνήσει και θα είναι ο CEO της νέας εποχής, έχοντας υπογράψει μάλιστα και κλειστό συμβόλαιο για πέντε χρόνια.

Επαφές με τους τοπικούς φορείς

Σήμερα το μεσημέρι έχουν κληθεί στην Αθήνα από τον Χρήστο Πανόπουλο ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και ο περιφερειάρχης Αν Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος για μια πρώτη επαφή με την πλευρά των νέων επενδυτών και να ζητηθεί η στήριξη των τοπικών φορέων. Έτσι και αλλιώς, ο Πανόπουλος είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ότι αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου, τότε θα… κλείσει το μαγαζί. Άρα, αυτή τη βδομάδα, είτε η ΠΑΕ θα περάσει στην κυριότητα του νέου ιδιοκτήτη, είτε θα κινήσει τις διαδικασίες για τη διάλυση της.

Ήδη πάντως τρέχει και ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπάρχει plan a (Super League 1) και plan b (Super League 2), αν και οι άνθρωποι της Ξάνθης θεωρούν δεδομένο ότι δεν θα γίνει το μπαράζ.

Το project που δουλεύουν οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν το ρόστερ, περιλαμβάνει ξένο προπονητή και ποδοσφαιριστές κάτω των 30 ετών, αρκετοί εκ των οποίων θα είναι ξένοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments