Την πολιτική του καμπάνια ξεκίνησε επίσημα με μεγάλη συγκέντρωση στα Μέγαρα, την ιδιαίτερή του πατρίδα, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019. Με συγκίνηση υποδέχθηκε περισσότερους από 700 φίλους του στον πολυχώρο Λε Μιράζ στην Βαρέα και μοιράστηκε μαζί τους το όραμα και τις ελπίδες του να προσφέρει στα κοινά σε μια περίοδο κατά την οποία η κοινωνία αναζητεί νέους με όραμα και ηθικές αξίες να αναλάβουν τις τύχες της χώρας.

Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς παρέμειναν στη συγκέντρωση, παρά το αδιαχώρητο το οποίο δημιουργήθηκε, προκειμένου να σφίξουν το χέρι σε ένα νέο ο οποίος δηλώνει ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική αποτελεί θέμα αξιών, αρχών και συνείδησης.

Μεταξύ των προσκεκλημένων βρέθηκαν διακεκριμένα και γνωστά στελέχη της γαλάζιας παράταξης ξεκινώντας από τους Άδωνη Γεωργιάδη και Κώστα Καραγκούνη στο πάνελ, το Μάκη Βορίδη, τη Νίκη Τζαβέλλα, το Βασίλη Οικονόμου, τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόδωρο Φορτσάκη,τον γνωστό δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή Αντώνη Πανούτσο.

Ταυτοχρόνως η συγκέντρωση αποδείχθηκε τοπικά ενωτική, εκπέμποντας κλίμα αισιοδοξίας, αφού παρόντες ήταν οι επικεφαλής των περισσοτέρων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Μεγαρέων από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη, τον Γιάννη Μαρινάκη, τον Κλεάνθη Βαρελά έως και τον Άγγελο Μακρυγιάννη.

Μήνυμα νίκης της ΝΔ στις επόμενες εκλογές μεταφέρθηκε απ’ όλους τους ομιλητές. Από τον ίδιο το Γιώργο Κώτσηρα αλλά και από τους άλλους ομιλητές αναδείχθηκε η αποφασιστικότητα της Νέας Δημοκρατίας να “τελειώνει” με το ΣΥΡΙΖΑ, να βάλει τέλος στην ανομία και στην παραβατικότητα που επικρατούν στην κοινωνία και να αποκαταστήσει τις στρεβλώσεις της αγοράς.

Όπως διακήρυξε, ο Γιώργος είναι αποφασισμένος να εργασθεί για την πρόοδο της Δυτικής Αττικής και μεταξύ άλλων περιέγραψε με έμφαση τις αναπτυξιακές δυνατότητες οι οποίες προκύπτουν με την εξάπλωση και διείσδυση στην κοινωνία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Πηγή άρθρου: megara.org