Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφή, καθώς αναμένεται σήμερα το βράδυ να «πατήσει» το πόδι του στην Αθήνα ο Μπρούνο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο από την Λασκ Λιντς συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους και θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Μπρούνο ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές και σήμερα «προσγειώνεται» στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου και κέντρισε το ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πλέον θα έχει μία ακόμα αξιόπιστη λύση για τα άκρα της επίθεσης, αλλά και για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Η περίπτωση του είχε «παγώσει» για κάποιο χρονικό διάστημα, διότι η ομάδα όπου ανήκει, η Λασκ Λιντς αξίωνε αρκετά χρήματα, όμως τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός «τα βρήκε» με τον αυστριακό σύλλογο, ο οποίος θα βάλει στα ταμεία του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την πώληση του Μπρούνο.

Με τον Ατρόμητο ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε συνολικά σε 33 παιχνίδια την περασμένη, σκόραρε 3 τέρματα και μοίρασε 6 ασίστ. Μέτρησε πάνω από 2.500 αγωνιστικά λεπτά και απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή. Την οποία τελικά κατάφερε να πάρει, αφού μένουν μόνο τα τυπικά για να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο λιμάνι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, έχει βρει και το πως θα χρησιμοποιήσει τον Μπρούνο, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού, τη θέση όπου δεσπόζει ο Κώστας Φορτούνης.

Πηγή άρθρου: to10.gr