Πτυχιουχο Κοινωνικων Επιστημων για συναψη μισθωσης εργου αναζητα η Αναπτυξιακη Ροδοπης

Αιτήσεις μέχρι 30 Μαρτίου

Σύμβαση μίσθωσης έργου προτίθεται να συνάψει η Αναπτυξιακή Ροδόπης με 1 πτυχιούχο ΠΕ  Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών, με διετή τουλάχιστον εμπειρία στην υλοποίηση δράσεων προβολής και ευαισθητοποίησης στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και προώθησης αυτών προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά το Κέντρο Πληροφόρησης στο Νομό Ροδόπης του Δικτύου EUROPE DIRECT.

Προσόντα

Α. Απαραίτητα προσόντα:
1. Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών
2. Αποδεδειγμένα καλή γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας
3. Καλή γνώση Η/Υ
4. Αποδεδειγμένη διετή τουλάχιστον εμπειρία στην υλοποίηση δράσεων στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Β. Επιθυμητά προσόντα

1. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφές με την ειδικότητά τους αντικείμενο
2. Εμπειρία στην υλοποίηση δράσεων πληροφόρησης, προβολής και ευαισθητοποίησης στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
3. Γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και στις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων
4. Αναλυτική σκέψη, μεθοδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, συλλογική εργασία, ανάληψη πρωτοβουλιών και ειδικές γνώσεις υλοποίησης  εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση συμμετοχής, με την οποία θα δηλώνει την πρόθεσή του ο υποψήφιος για συμμετοχή στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
2. Υπεύθυνη Δήλωση κάλυψης των προϋποθέσεων συμμετοχής του υποψηφίου.
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της ταυτότητας του υποψηφίου.
4. Βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου.
5. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο το βασικού τίτλου σπουδών του υποψηφίου και άλλων τίτλων, αν υπάρχουν π.χ. μεταπτυχιακό.
6. Αναγνώριση ισοτιμίας πτυχίου Σχολής του εξωτερικού.
7. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας ή βεβαίωση με την οποία θα αποδεικνύεται η γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.
8. Πιστοποιητικό, βεβαίωση ή υπεύθυνη δήλωση για τις γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
9. Πιστοποιητικό ή βεβαίωση ή υπεύθυνη δήλωση για τις γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και στις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων (εφόσον υπάρχει).
10. Απολυτήριο στρατού ή έγγραφο νόμιμης απαλλαγής από τη στρατιωτική θητεία (αφορά στους άνδρες).
11. Πίνακα τεκμηρίωσης της πενταετούς τουλάχιστον εμπειρίας του υποψήφιου στην υλοποίηση δράσεων προβολής και ευαισθητοποίησης στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 της Αναλυτικής Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος), συνοδευόμενο από τις αντίστοιχες βεβαιώσεις.
12. Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο θεωρεί ο/η υποψήφιος/α ότι αποδεικνύει την επάρκειά του/της για το  έργο που αφορά η παρούσα π.χ. συστατικές επιστολές (προαιρετικά).

Η λήψη τελικής απόφασης για την επιλογή υποψηφίων θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝ. ΡΟ. Α.Ε., ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 30η Μαρτίου 2020, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 14:00 στα γραφεία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. επί της οδού Ν. Πλαστήρα & Κ.Αντωνιάδη στην Κομοτηνή.

Info

Η περίληψη και η αναλυτική πρόσκληση υπάρχουν αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας στο www.anro.gr  μαζί με τα παραρτήματα και τα σχετικά αρχεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.