Εθελοντες για περιστατικα ρυπανσης της θαλασσας αναζητα η Λιμενικη Αρχη Πορτο Λαγος

Πρόσκληση συμμετοχής

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μέσω των Κεντρικών και Περιφερειακών Υπηρεσιών του, έχει θέσει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα για θέματα που άπτονται στην προάσπιση, στη θωράκιση και στη διατήρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ουσιαστική συνεργασία και προσφορά των εθελοντών.
 
Παράλληλα, η προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος έχει αδιαμφισβήτητα έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αειφόρο ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών της χώρας μας.
 
Για το λόγο αυτό η Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγος απευθύνει πρόσκληση σε όσους πολίτες επιθυμούν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής υγείας της περιοχής -η οποία είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας- να δηλώσουν εθελοντικά τη συνδρομή τους για την αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης αναφορικά με περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας.

Info

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2541096666.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.