Το Σάββατο το βράδυ, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Χανδρίτσα του Δήμου Ερυμάνθου στα πλαίσια της 14ης Αγροτικής Έκθεσης (γεωργικών μηχανημάτων, εφοδίων και προϊόντων Αχαϊκής γης).

Η έκθεση ξεκίνησε την Παρασκευή όμως αποκορύφωμα της επισκεψιμότητας ήταν το Σαββατόβραδο.

Η έκθεση είχε σαν σημείο αναφοράς τον χώρο περιμετρικά του Κτηνιατρείου της Χαλανδρίτσας και εκεί είδαμε πολλά περίπτερα από τις εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων, επιχειρήσεις αγροτικών εφοδίων και παραγωγούς τοπικών προϊόντων.

Προϊόντα που κατασκευάζονται και παράγονται στην ευρύτερη Περιφέρεια της Αχαΐας καθώς και προϊόντα σύγχρονων και αναγκαίων υπηρεσιών για την οργάνωση των επιχειρήσεων.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορευτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με την Έκθεση.

Ενημερωτικές ημερίδες με θέματα που αφορούν τις νέες καλλιέργειες, την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, τον σύγχρονο τρόπο οργάνωσης και προώθησης των προϊόντων, το περιβάλλον ή και τον αγροτουρισμό απασχόλησαν το κοινό.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η επίδειξη και τα μαθήματα τοξοβολίας εντός του χώρου της έκθεσης αλλά και οι ιππικές διαδρομές στους δρόμους. 



Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πατρέων Χαλανδρίτσα 2015 (1)

Ένα πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή…

Η καθιερωμένη Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας πραγματοποιήθηκε κυρίως από τους τοπικούς φορείς που παρά την κρίση, με την βοήθεια του δήμου και της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, το επιμελητήριο Αχαΐας και τον πολιτιστικό σύλλογο Χαλανδρίτσας που υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης- Αγροτικής ανάπτυξης δημιούργησαν ένα… φεστιβάλ!


Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πατρέων Χαλανδρίτσα 2015 (3)