Κριός

Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα σε βοηθά να παρουσιάσεις τις δημιουργίες σου σε ένα ευρύτερο κοινό, σε ένα χρονικό ορίζοντα εννέα μηνών. Αν πάλι έχεις παιδιά, «ψήνεται» μια διάκριση ή επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα επηρεάζει τα εργασιακά σου και ενδέχεται να υπάρξουν υπόγειες εντάσεις ή «συνομωσίες», που αν δεν σε αφορούν προσωπικά δεν είναι σκόπιμο να εμπλακείς, σε αυτές. Επιπλέον, δημιουργεί κινδύνους για την υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε και για την δική τους ευεξία.
Ερωτικά
Σήμερα είναι το ίδιο εύκολο να κάνεις μια νέα «κατάκτηση», όσο και να κόψεις τα... πολλά-πολλά με το ταίρι σου! Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι πως βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο, οπότε μην «δένεις» τίποτα, ακόμη κι αν ενθουσιαστείς υπέρ το δέον ή αντίθετα διαφανεί ότι «πάει και τελείωσε» .

Ταύρος

Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα προοιωνίζεται σημαντικές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου μέχρι και τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ θέτει τις βάσεις για μια μετακόμιση που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς, που κλονίζει την εμπιστοσύνη σου είτε λόγω κάποιων ψυχολογικών προβλημάτων του. Επιπλέον, στις φιλίες σου επικρατεί ένα... συνωμοτικό κλίμα κι αν δεν θες να «λερωθείς», μείνε μακριά από αυτές τις διεργασίες.
Ερωτικά
Η καρδιά σου κτυπά πιο... δυνατά κι είσαι έτοιμος/η να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια, διεκδικώντας, αν χρειαστεί, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που φαίνεται να «αξίζει τον κόπο». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τελικά ο «θησαυρός» μπορεί να αποδειχθεί «άνθρακες»!

Δίδυμοι

Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα κρύβει πολλές παγίδες και «υφέρπουσες» εντάσεις για σένα. Επιπλέον, είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ουτοπικές αναζητήσεις. Στο «μενού», εκτός από τα καθαρά επαγγελματικά θέματα, υπάρχουν ακόμη και ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις είτε αυθαιρεσίες είτε ζημιές και προβλήματα τεχνικής φύσεως. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα συμβάλλει θετικά στη δικτύωσή σου και σου δίνει «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου, μέσα στους εννέα μήνες που ακολουθούν.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» με ένα πρόσωπο ή να το βοηθήσεις σε ένα προσωπικό του ζήτημα μπορεί τελικά να παρεξηγηθεί ή να σε μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες, πρόσεξε λοιπόν τις... παρέες σου και κυρίως το ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου!

Καρκίνος

Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού μια απροσεξία κι ένα... γλίστρημα μπορεί να σου στοιχίσει. Οφείλεις ωστόσο να έχεις τον νου σου και στις κινήσεις των άλλων, αφού δεν είναι διόλου σίγουρο ότι θα τηρήσουν τους κανόνες. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα τονίζει τις οικονομικές υποθέσεις σου και μέσα στους επόμενους εννέα μήνες αναμένονται συμφωνίες και ρυθμίσεις που θα σε απελευθερώσουν. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την ανοδική οικονομική πορεία ενός συνεργάτη σου.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα αυξάνεται, ωστόσο δεν θα έπρεπε να πάρεις... πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις και «ταξίματα», αφού το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν, κάτι που θα σε «χαλάσει» αργότερα. Επιπλέον, μπορεί να παρενοχληθείς σεξουαλικά στον δρόμο.

Λέων

Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στο ζώδιό σου ορίζει την έναρξη μιας εννεάμηνης περιόδου με πολλές και σημαντικές διακρίσεις για σένα. Επιπλέον, θα μπορέσεις να απευθυνθείς σε περισσότερο κόσμο. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε ωθεί «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα» σε μια οικονομική υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά η έκθεσή σου απέναντι στον... νόμο και την κοινωνία είναι μεγαλύτερη από όσο υπολόγιζες, ιδιαίτερα αν μέσα στον «ηρωισμό» σου παραβλέψεις το τυπικό μέρος της ιστορίας ή φανείς εξαιρετικά αφελής.
Ερωτικά
Η «ανοιξιάτικη» διάθεσή σου και η ανάδειξη των ικανοτήτων σου είναι πιθανό να προσελκύσουν ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, που... φυσικά «τρέφει» την ματαιοδοξία σου. Ωστόσο, ίσως να ενοχληθείς από την υπερβολική δημοσιοποίηση του θέματος.

Παρθένος

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού όσο κι αν δεν το επιθυμείς, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις «θολές» και παρασκηνιακές καταστάσεις. Επιπλέον, σε ωθεί να αναλάβεις μια «σταυροφορία» που λίγο θέλει να εξελιχθεί σε «άγρια μάχη» και μάλιστα με νομικές προεκτάσεις. Όσο δίκιο κι αν έχεις λοιπόν, κινήσου με στρατηγική και... πονηριά, αφού το αποτέλεσμα μετράει. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα παραπέμπει σε μια μυστική συμφωνία αλλά και την δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων» σου μέσα στους επόμενους εννέα μήνες.
Ερωτικά
Είσαι «φωτιά και λαύρα», κάτι βέβαια που σε κάνει ακόμη πιο επιθυμητό/η στους άλλους. Να θυμάσαι βέβαια ότι αυτό δεν διασφαλίζει την σταθερότητα ή την διάρκεια στις σχέσεις σου, αντίθετα προαναγγέλλει... μπελάδες και απιστίες!

Ζυγός

Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα δίνει άλλον «αέρα» στις κοινωνικές διασυνδέσεις σου και μέσα στους επόμενους εννέα μήνες θα βρεθείς συχνά να συνδιαλέγεσαι με «διάσημους». Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα ιδιαίτερο «κλαμπ», ανεβάζοντας το πρεστίζ σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών ενεργειών αλλά και την δημοσιοποίηση δικών σου δεδομένων, ακριβώς εκεί που... δεν θα έπρεπε! Καλό είναι επίσης να προφυλάξεις τον οργανισμό σου από μια ενδεχόμενη λοίμωξη.
Ερωτικά
Κάτι «κρυφό» είναι «στα σκαριά» και το πρόβλημα βέβαια είναι τι... γίνεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού πέρα από το ηθικό ζήτημα που τίθεται για σένα, ίσως τελικά να διαπιστώσεις ότι τα «κρυφά» δεν είναι μόνον δικό σου «προνόμιο»!

Σκορπιός

Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα παραπέμπει σε μια ανοδική επαγγελματική πορεία, σε διακρίσεις και σε συμφωνίες με ισχυρούς παράγοντες, το... κακό όμως είναι ότι μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο μπορεί να δημοσιοποιηθούν και «αυστηρά» προσωπικά σου ζητήματα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις με φίλους/ες αλλά και να σε ωθήσει σε μια δυναμική διεκδίκηση «για το κοινό καλό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά εμπλακείς σε μια νομική διαμάχη, εξ αιτίας κάποιων πρακτικών που κινούνται στα όρια της νομιμότητας.
Ερωτικά
Κάποιος/α... φυτρώνει εκεί που δεν τον/την σπέρνουν και με το πρόσχημα της φιλίας προσπαθεί να σου επιβάλλει πράγματα που δεν σου ταιριάζουν. Επιπλέον, μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις ερωτικές βλέψεις ενός προσώπου, γι’ αυτό αν δεν έχεις... όρεξη για τέτοια, κράτα τις δέουσες αποστάσεις!

Τοξότης

Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε θέτει σε θέση μάχης, είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου είτε για να αμυνθείς σε έξωθεν προσβολές. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» και με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες συμπορευόσασταν, αλλά τελικά σου έκανε πολλές «λαδιές». Να λοιπόν που θα χρειαστείς και την... αντικατασκοπία! Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μια σειρά από ζητήματα που χρειάζονται νομική ή τυπική διευθέτηση. Επιπλέον, για εννέα περίπου μήνες δίνει στα ταξίδια σου μια πιο «glamour» διάσταση!
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το ταίρι σου και να βρεθείτε κάπου μακριά από όλα αυτά που μπορεί να χαλάνε την ευτυχία σας. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε η περιπέτεια σε περιμένει, όχι όμως χωρίς ανταγωνισμούς και προστριβές.

Αιγόκερως

Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα δίνει έμφαση στις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν, το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Επιπλέον είναι «στα σκαριά» μια συνεργασία, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να παρακάμψεις κάθε οικονομικό περιορισμό. Παράλληλα βέβαια, στο «σήμερα», η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε θέλει πιο ενημερωμένο/η αλλά και υποψιασμένο/η στις συναλλαγές σου, αφού αναμένεται να έρθεις σε επαφή με τύπους που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι. Επιπλέον, πρόσεξε καλά που βάζεις την υπογραφή σου.
Ερωτικά
Μια συνάντηση μπορεί να σου ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ ίσως πάρεις κι ένα ευχάριστο μήνυμα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο στην πράξη θέλει πολύ... δουλειά ακόμη για να «δέσει το γλυκό»! Επιπλέον, ίσως ενοχληθείς από την παρέμβαση τρίτων στα προσωπικά σου.

Υδροχόος

Η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα ορίζει την έναρξη μιας εννεάμηνης περιόδου, με περισσότερες προτάσεις συνεργασίας αλλά και ευκαιρίες για να δημοσιοποιήσεις το έργο ή τις προθέσεις σου. Ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει σε αυτό κι ένας «ισχυρός» παράγοντας, που θα σε περιβάλλει με την αίγλη του. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον αλλά το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό». Επιπλέον, οφείλεις να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά» που... καραδοκούν μέσα στο πλήθος!
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω και δι’ αντιπροσώπου, ξέροντας ότι θα εισπράξεις την ζητούμενη αποδοχή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να σκέφτεσαι από τώρα την επισημοποίηση της!

Ιχθύες

Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα «ταράζει τα νερά» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανεξάρτητα μάλιστα με το αν εσύ προσπαθείς να απαλύνεις τις όποιες εντάσεις, αφού η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει «τα δικά της» Και τελικά δεν αποκλείεται να δράσεις κρυφά, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου κι ύστερα... βλέπεις! Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε επαγγελματικές συνεργασίες και «μοιράσματα», που μέσα στους επόμενους εννέα μήνες θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και τις δυνατότητές σου στο αντικείμενό σου.
Ερωτικά
Όσο κι αν θες να χαλαρώσεις, η... σκληρή πραγματικότητα δεν σου το επιτρέπει, εκτός βέβαια κι αν σου αρέσει να υποφέρεις! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή πρόσεξε μήπως κάποιος/α «σου πάρει τα μυαλά», με υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.