Κοσμοπλημμύρα σημειώθηκε στα εγκαίνια της ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου της Κάτω Αχαΐας, που συνδυάστηκαν με την 5η Λευκή Νύχτα Δυμαίων, σε συνεργασία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και του Εμπορικού-Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου Δύμης.

Στον Αγιασμό προεξήρχε, τελικά, ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος και έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, με όλη σχεδόν τη δημοτική του αρχή, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, που συνέβαλε καθοριστικά στη χρηματοδότηση του έργου, ο πρόεδρος της ΔΚ Κ. Αχαΐας Βαγγέλης Τησαρχόντος, οι κυβερνητικοί βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Σπαρτινός και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Για έργο που απέδωσε στο κέντρο της πόλης ένα νέο περιβάλλον αστικής φυσιογνωμίας, με υπογειοποιήσεις δικτύων και αλλαγή υποδομής, έκανε λόγο ο κ. Κατσιφάρας, ενώ ο κ. Νικολάου ανακοίνωσε τη β' φάση της ανάπλασης, με 2,5 εκατομμύρια ευρώ, στις οδούς Απ. Ανδρέα και Φλέμιγκ, παρέμβαση επί της οδού Αράξου και στον δρόμο Π. Πατρών Γερμανού, που περνάει μπροστά από τον Άγιο Ιωάννη και τέλος, η ολοκλήρωση προς την άλλη έξοδο, με ένα τμήμα της ΠΕΟ Πατρών-Πύργου.