Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το παραδοσιακό πανηγύρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαγεΐκων.

Την εκδήλωση άνοιξαν το Χορευτικό Τμήμα του συλλόγου γυναικών του Λάππα, "Μελισσάνθη", με χορούς από Θεσσαλία και Πελοπόννησο, και το Χορευτικό Τμήμα του συλλόγου Σαγεΐκων, με χορούς από τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στη συνέχεια, η ορχήστρα, αποτελούμενη από δεξιοτέχνες μουσικούς και γνωστές της ελληνικής λαϊκής τέχνης, δημιούργησαν ένα γλέντι παραδοσιακό, εμπεριέχοντας στο πρόγραμμα τους σπάνια κομμάτια της μουσικής παράδοσης της Πελοποννήσου και όλης της Ελλάδας. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν οι πίπιζες και τα κρουστά όπου έπαιξαν με ήχο φυσικό ανάμεσα στον κόσμο, το τραγούδι της τάβλας από τον Πέτρο Ανδρουτσόπουλο καθώς και η στιγμή που τραγούδησαν από κοινού, ορχήστρα και χορευτές.

Η ορχήστρα αποτελούνταν από τον Νεκτάριο Πάλμο στα κρουστά, την Βασιλική Τσιαφογιάννη στο τραγούδι, την Χριστίνα Κουκή στο σαντούρι, τον Κωνσταντίνο Κοπανιτσάνο στο κλαρίνο-πίπιζα, τον Ορέστη Μαυρόπουλο στο βιολί και τον Πέτρο Ανδρουτσόπουλο στο τραγούδι και το λαούτο.

Χοροδιδάσκαλος στο χορευτικό του Λάππα, ο Παναγιώτης Κατσίκης - Χοροδιδάσκαλος στο Χορευτικό Τμήμα Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαγεΐκων, η Ζωή Βλάχου