Αυτά τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, το καλύτερο δώρο για τα παιδιά και όλη την οικογένεια!

"Russian Ice Stars
Η ΧΙΟΝΑΤΗ -ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ"

Το πιο αγαπημένο παραμύθι σε μια υπερπαραγωγή στον πάγο από τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, 19-23/12

Τα φετινά Χριστούγεννα το κλειστό του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Αθήνα υποδέχεται τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό και πολυαγαπημένο
παραμύθι της Χιονάτης. Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από
εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές.
Σε μια τεράστια παγοπίστα 800 τμ η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον πάγο. Ένας
από τους μεγαλύτερους θιάσους χορού στον πάγο, οι Russian Ice Stars, έρχεται στην Ελλάδα για μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Μια μαγική εμπειρία!

Όλα τα στοιχεία του παραδοσιακού παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ, η κακιά βασίλισσα, ο μαγικός καθρέφτης, το δηλητηριασμένο μήλο και η όμορφη βασιλοπούλα που περιμένει το βασιλόπουλο να τη ζωντανέψει, έχουν εμπνεύσει δημιουργούς κάθε είδους τέχνης και έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές σε όλο τον κόσμο.
Η παραγωγή είναι της αγγλικής εταιρίας Deplidge Productions, η οποία εξειδικεύεται σε μεγάλες παραγωγές στον πάγο που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Η ίδια εταιρία με τους Russian Ice Stars μας είχε παρουσιάσει πριν δύο χρόνια το “Peter Pan on Ice”, που είχε αποθεωθεί από 60.000 μικρούς και μεγάλους θεατές στο Κλειστό του Π. Φαλήρου της Αθήνας. 
Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μια παράσταση που αφηγείται μια αθάνατη ιστορία σε ένα συναρπαστικό υπερθέαμα στον πάγο για όλη την οικογένεια, στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Παλαιού Φαλήρου!
Μια εκθαμβωτική παράσταση που με την ομορφιά και την κομψότητά της θα συγκλονίσει όλη την οικογένεια!