Τι γίνεται με τον δημοτικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό στο κέντρο της Πάτρας; 

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών οι κολώνες του δήμου, σε δρόμους του κέντρου της πόλης, είναι πολλές φορές θαμπές, ενώ ο εορταστικός τους στολισμός, αυτή η φωτεινή κατασκευή με τα αστεράκια που έχει τοποθετηθεί πάνω τους για να δίνει ένα ακόμα πιο γιορτινό χρώμα στην πόλη, είναι σβηστή. 

Γιατί τις βάλανε τότε; Το φαινόμενο δεν είναι μεμονωμένο. Γίνεται συχνά τις τελευταίες ημέρες και έχει προκαλέσει αίσθηση σε πολλούς Πατρινούς που κάνουν την βόλτα τους τα βράδια για να απολαύσουν την εορταστική Πάτρα. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ανδρέας Αποσκίτης, στην σελίδα "Πάτρα αυτά που δεν λέγονται", το βράδυ της Παρασκευής (14 Δεκεμβρίου) στην οδό Μαιζώνος, στον πιο εμπορικό δρόμο της Πάτρας από το ύψος της πλατείας Γεωργίου μέχρι και την Κολοκοτρώνη ήταν σβηστές 22 από αυτές τις φωτεινές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. 

Φωτεινές κατασκευές που παραμένουν όμως σβηστές και ενώ σε μία εβδομάδα έχουμε Χριστούγεννα. Ορισμένοι από τους συμπολίτες που εντόπισαν το πρόβλημα, προσπάθησαν, όπως λένε, να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες, όμως δεν πήραν τις απαντήσεις που ήθελαν. Ας ελπίσουμε ότι μέσα στις επόμενες ώρες τα συνεργεία του δήμου θα το επιδιορθώσουν. Κρίμα είναι...

(Η φωτογραφία είναι από την σελίδα "Πάτρα αυτά που δεν λέγονται").