Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε από καρδιάς για όλα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τον Κώστα Τσουρό. Ο Αντώνης Βαρδής βρέθηκε πολλές φορές στην κουβέντα των δυο. Μοιραία, όμως, στην ίδια συζήτηση βρέθηκαν και η Φιλοθέη Μωβ και η Χριστίνα Μαραγκόζη. Ποια είναι η σχέση του Γιάννη Βαρδή μαζί τους;

«Θέλω να πιστεύω ότι έχει τελειώσει η διαμάχη με τη Φιλοθέη Μωβ. Τα μυαλά των ανθρώπων αλλάζουν μέρα με τη μέρα, αλλά… Δεν έχουμε κάτι άλλο να λύσουμε, έχουν χωριστεί τα πάντα νομίζω. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να μοιραστεί, ότι ήταν να μοιραστεί μοιράστηκε.

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που έκανε ο πατέρας μου μέσα στα χρόνια που μια τυπική επαφή την έχουμε. Υπήρχαν κάποιες γυναίκες που είχε ο πατέρας μου στη ζωή του, τις οποίες εκτιμούσα πάρα πολύ. Θέλω να πιστεύω το ίδιο κι εκείνες εμένα. Υπάρχουν και γυναίκες που δεν είχαμε καλές σχέσεις. Και με την προηγούμενη σύζυγο του πατέρα μου (σ.σ. Χριστίνα Μαραγκόζη), πάλι οι σχέσεις ήταν τυπικές, δεν υπήρχε κάτι ουσιαστικό. Δεν είχα ποτέ ουσιαστική σχέση με τη Χριστίνα, αλλά δεν είχα και τίποτα να χωρίσω με τη Χριστίνα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, αν δω κάτι που μπορεί να είναι αναληθές, ναι, σίγουρα θα απαντήσω. Είναι στη φύση μου. Θα τον προστατεύσω τον πατέρα μου. Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια κατά καιρούς«, αναφέρει ο Γιάννης Βαρδής.


Ο Γιάννης Βαρδής μιλά για όλα στον Κώστα Τσουρό