Καλωσορίζοντας την άνοιξη και το καλοκαίρι η θέα στη θάλασσα είναι η ιδανική επιλογή για τις εξόδους μας.

Έτσι και το αγαπημένο μας μεζεδοπωλείο, το Κρασοπότηρο άπλωσε τις καρέκλες και τα τραπέζια του, στην παραλία των Βραχνεΐκων. 

Πλέον οι μοναδικές γεύσεις, οι ποικιλίες μεζέδων και η μυρωδιά του κρασιού μας παρασέρνουν σε παραθαλάσσιες συναντήσεις γεμάτες νοστιμιά!


Το Κρασοπότηρο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο πλέον θα μας υποδέχεται όλη την ημέρα στην πιο γραφική παραλία της Πάτρας.

Και καθώς ο καιρός ζεσταίνει, από την Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι έτοιμο να μας προσφέρει στιγμές διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης καθημερινά!

Από νωρίς το πρωί για καφέ δίπλα στη θάλασσα με τις ξαπλώστρες του να μας περιμένουν, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, το μεσημέρι με ποικιλίες και ούζο έως και μέχρι αργά το βράδυ.

Ήδη το Κρασοπότηρο μας έχει αλλάξει τη διάθεση, καταφέρνοντας να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι!

Το μαγαζί έχοντας εμπειρία 26 χρόνων, γνωρίζει καλά από ποιότητα, σε καλές τιμές και κυρίως προμηθεύεται πρώτες ύλες από ντόπιους προμηθευτές.


Εκτός από τις καθημερινές μικρές εξορμήσεις μας, δεσμεύεται να μετατρέψει τις σημαντικές και τις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σε κάτι μαγικό! Ο νέος χώρος είναι ιδιαίτερα διαμορφωμένος για γάμους, βαφτίσεις, ορκωμοσίες αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις!

Το Κρασοπότηρο, ανανεωμένο τώρα στα Βραχνέικα, υπόσχεται πως θα μας συνοδεύσει από τα μικρά, απλά και καθημερινά, στα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα της ζωής μας!

Εμείς απλά φοράμε το ωραιότερο χαμόγελό μας και ακολουθούμε το Κρασοπότηρο και το κάνουμε καλοκαιρινό μας στέκι!