Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Για τη Β΄ Εθνική Ανδρών Δυτικής Ελλάδος στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο η Παγώνα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησε τον τίτλο για το φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Ανδρών στις 6-7/4/2019.

Οι αθλητές που έφεραν την ομάδα στη 1η θέση είναι Νικολόπουλος Δημήτρης, Ασημακόπουλος Περικλής, Κολοβούρης Δημήτρης, Ασημακόπουλος Γιάννης, Κολυπέρας Γιάννης και Μπαλής Αλέξανδρος.

Για το Α΄Τοπικό Ανδρών υποβιβάζονται οι ΑΕΚ Πατρών, Ποσειδών Λουτρακίου και Αναγεννησιακός.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία είναι:


Στο Α΄Τοπικό Ανδρών η ομάδα του ΦΕΑ Πρέβεζας είναι αυτή που κατέκτησε τη 1η θέση και μαζί την άνοδο για τη Β΄ Εθνική της επόμενης περιόδου.

Για τη Πρέβεζα αγωνίστηκαν οι Διγενάκης Γιάννης, Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος, Δούης Νίκος, Ρέμπελος Δημοσθένης και Στεργιόπουλος Παναγιώτης.

Οι άλλες δύο ομάδες που πήραν την άνοδο για τη Β΄ Εθνική είναι ο Ίκαρος Καστριτσίου και η ΑΕΚ Τρίπολης.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία είναι:


Τέλος, εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών έκανε ο Ίφιτος Πατρών που τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας σε μία σεζόν πολύ δυνατή με ομάδες ενισχυμένες με αθλητές από το εξωτερικό.

Η πατρινή ομάδα ήταν ανταγωνιστική που παρέμεινε συνεπής σε υψηλό επίπεδο όπως κάνει όλα τα τελευταία χρόνια.