Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Νίκη - Νέα Εποχή - Συνεργασία Πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων", του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά,στην εκλογική περιφέρεια (Δημοτική Ενότητα) Παΐων.

Οι υποψήφιοι είναι:
1) Ο Άγγελος Καυγάς του Θεοδώρου, πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Δαφναίων.
2) Η Στέλλα Πανουτσακοπούλου του Γεωργίου, δικηγόρος Πατρών και Αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Παΐων και
3) Ο Γεώργιος Σπηλιόπουλος του Σπυρίδωνος, δημοτικός σύμβουλος συνταξιούχος Γραφικών Τεχνών και πρώην Αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Παΐων.

"Ο Άγγελος Καυγάς, η Στέλλα Πανουτσακοπούλου και ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, συνδημότες μας από τη Δάφνη και την Πάο, όλοι τους, καταξιωμένοι, στα επαγγέλματα τους και με πλούσια κοινωνική, αυτοδιοικητική και συλλογική προσφορά, απαρτίζουν το, πλήρες, ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, “ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”.

Το σημαντικό έργο, που επιτελέσαμε, στο Δήμο Καλαβρύτων και στη Δημοτική Ενότητα Παΐων, στη δυσκολότερη περίοδο που πέρασε η χώρα μας, από το 1950 και εντεύθεν, στο καμίνι, δηλαδή της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, όταν, με περιορισμένους και μειωμένους, απ’ όσους πριν το 2010, πόρους, καταφέραμε να κρατήσουμε την κοινωνία, το Δήμο μας και τη Δ.Ε. Παΐων, όρθια και χωρίς ν’ αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα καθώς και τα νέα έργα που έχουμε σχεδιάσει, προγραμματίσει και υλοποιούμε, όπως, μεταξύ άλλων, ο βιολογικός καθαρισμός της Δάφνης, οι παιδικές χαρές Δάφνης και Πάου, έργα διαμόρφωσης και συντήρησης δημοτικών και αγροτικών δρόμων και παρεμβάσεις αστικών αναπλάσεων σε όλες τις κοινότητες της Δ.Ε. Παΐων, η ολοκλήρωση του δρόμου προς το Καγιάκ, δράσεις τουριστικής ανάπτυξης και προβολής και πολλά άλλα, αποτελούν, τα τεκμήρια της Νέας Εποχής, που φέραμε στο Δήμο μας και τα στέρεα και ασφαλή θεμέλια, της βιώσιμης ανάπτυξης, της περιοχής της Δ.Ε. Παίων και της ευημερίας των κατοίκων της.

Με τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο, ακηδεμόνευτο και καθαρά αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας, χτίζοντας πάνω σε όσα βρήκαμε, με το έργο μας, τις δράσεις μας και το πρόγραμμά μας, με τη Συνεργασία όλων των πολιτών μας, φέραμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο μας και αγωνιζόμαστε και επιδιώκουμε ν’ αναμετρηθούμε με το μέλλον, αφίνοντας πίσω το παρελθόν και τ’ απομεινάρια του.

Ένα μέλλον, συνεχούς προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας για το Δήμο μας και τη δημοτική ενότητα Παϊων και μια Νέα Εποχή, χωρίς τις αγκυλώσεις και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος. Το κρίσιμο ερώτημα, των εκλογών του Μαΐου είναι, ΕΑΝ η Νέα αυτή Εποχή, που φέραμε, θα συνεχισθεί, ή θα διακοπεί και θα σταματήσει, ΕΑΝ θα προχωρήσουμε μπροστά, στο μέλλον ή θα γυρίσουμε πίσω, στο παρελθόν.

Ειμαι βέβαιος ότι, οι περήφανοι και αδούλωτοι πολίτες της Δάφνης και της Δ.Ε. Παΐων αλλά και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων, θέλουν να προχωρήσουμε μπροστά και να μη γυρίσουμε πίσω, θέλουν τη Νέα Εποχή, καθημερινά παρούσα και με συνέχεια, στο μέλλον.
Από την όμορφη Δάφνη και τη δημοτική Ενότητα Παΐων, με τους παραπάνω, άξιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, του συνδυασμού μας, ξεκινά, σήμερα, η πορεία προς τη Νίκη.

Από σήμερα, επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου με τις ανακοινώσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μας και στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες (δημοτικές ενότητες) του Δήμου μας, που θ’ ακολουθήσουν, ξεκινάμε, έναν ευρύ, ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο, με όλους τους πολίτες μας για το έργο μας, το πρόγραμμα μας, τα αδύνατα και τα δυνατά μας σημεία, έναν διάλογο, χωριό – χωριό, πόρτα – πόρτα, με καθέναν από τους συμπολίτες μας, χωρίς προαπαιτούμενα, ψεύτικες υποσχέσεις και εκβιασμούς, λέγοντάς τους την αλήθεια και την πραγματικότητα, που είναι η μοναδική δύναμή μας και ζητώντας την κριτική υποστήριξη και τη συνειδητή ψήφο τους.

Σ’ αυτό το ανοιχτό διάλογο, καλούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, για να συνδιαμορφώσουμε και να χτίσουμε μαζί και με τη συνεργασία τους, το μέλλον που ανήκει στον υπέροχο τόπο μας και να στεριώσουμε, τη Νέα Εποχή στο Δήμο μας.
Και αυτή η Νίκη, θα είναι Νίκη, της Δάφνης, των Παΐων και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων" υποστήριξε ο Γιώργος Λαζουράς.