Την Κυριακή 30/6 το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Βουλδής συμμετέχοντας στο κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου επισκέφθηκε τα Τριπόταμα, την Πάο, την Κλειτορία και τα Καλάβρυτα.

Το απόγευμα η περιοδεία συνεχίστηκε σε Φαρραί, Ίσωμα, Βασιλικό και Χαλανδρίτσα.

Διανύοντας ένα μεγάλο κομμάτι του νομού μας, ήρθε σε επαφή με πολλούς πολίτες, πολλούς φίλους οι οποίοι μετέφεραν τη θετική τους διάθεση στο Κίνημα Αλλαγής και την έντονη επιθυμία να "σηκωθεί ο Ήλιος ξανά ψηλά".

Είναι γνωστή η προσφορά της προοδευτικής παράταξης, όπως επίσης σαφές ότι πολλά ακόμα μπορούν να γίνουν. Οι απαιτήσεις των πολιτών στρέφονται στο Κίνημα Αλλαγής διότι έχουν απτά δείγματα γραφής ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι δύσκολα έχουν να περιμένουν κάτι καλό από όποια άλλη παράταξη.

Προχωράμε δυνατά και δυναμικά σε όλο το νομό μεταφέροντας τον αέρα της αλλαγής. Μια αλλαγή που θα απελευθερώσει υγιείς δυνάμεις, θα απαγκιστρώσει την κοινωνία από τις πελατειακές σχέσεις δίνοντας το στίγμα της εμπιστοσύνης στις ίδιες δυνατότητες και ικανότητες των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων.