Αυξημένη είναι η κίνηση στα εθνικά δίκτυα γύρω από την Πάτρα. 

Από τη μία οι εκλογές, από την άλλη η ζέστη και η ανάγκη του κόσμου να αξιοποιήσει την Κυριακή του και να τρέξει στις παραλίες για να κάνει μία βουτιά, οδήγησαν στη μεγάλη κίνηση στους δρόμους της Ολυμπίας Οδού, αλλά και της Πατρών Πύργου. 

Σύμφωνα με την Τροχαία η κίνηση από την Ακράτα και μετά, από τις 12 είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με δεκάδες οχήματα που προέρχονται από την πρωτεύουσα να έρχονται προς τον νομό, προκειμένου να πάνε σε κάποια από τις παραλίες του Κορινθιακού, πριν, αλλά και μετά από το Αίγιο. 

Αυξημένη επίσης είναι και η κίνηση στην Πατρών Πύργου, με αρκετά οχήματα να κατευθύνονται στη Δυτική Αχαΐα, στην Καλόγρια, στο Γιαννισκάρι ή ακόμα και σε κάποιες από τις πιο κοντινές παραλίες της Ηλείας, ενώ και σε αυτές τις εκλογές η Ναύπακτος και οι παραλίες γύρω από την όμορφη πόλη "βουλιάζουν" από τους Πατρινούς που επιλέγουν να πάνε σε αυτές. 

Βλέπετε, λόγω των εθνικών εκλογών δεν υπάρχουν διόδια ούτε στην Ολυμπία Οδό, ούτε στην Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης. Σε γενικές γραμμές οι εθνικές εκλογές έδωσαν ένα ακόμα κίνητρο στους Πατρινούς και όχι μόνο για Κυριακάτικη εκδρομή και εξορμήσεις σε παραλίες. Πάνω από όλα έχουμε καλοκαίρι.