Μαρίζα Ρίζου
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΑΙΓΙΟ
Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς"-Αίγιο
Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019
21:30

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Aπλή Μετάβαση» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια πραγματικά επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία και δίνει ραντεβού με το κοινό της Αιγιάλειας τη Πέμπτη 8 Αυγούστου στο πανέμορφο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς"-Αίγιο.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή, Όχι δε θα μπορέσω), αλλά και από τον 3ο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (ακούμε ήδη στα ραδιόφωνα το Ας γελάμε συχνά που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το καινούριο -επίσης από τον επόμενο δίσκο- Ανάμεσα στα άστρα!).

Δε γίνεται να λείπουν βέβαια διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει (σιγά μην τα άφηνε) παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Άδωνις, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.

Ανάμεσα στα τραγούδια -και όσοι την έχετε ξαναδεί live το γνωρίζετε ήδη- επιφυλάσσονται εκπλήξεις. Μπορεί να μην πει λέξη, μπορεί να μη σας αφήσει σε ησυχία. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Καλή αντάμωση!

Παίζουν οι μουσικοί:
Άγγελος Αϊβάζης - κιθάρες/γιουκαλίλι/φωνητικά
Βαγγέλης Κατσαρέλης - τρομπέτα
Γιώργος Κωστελέτος - τύμπανα
Γιώργης Μουχτάρης - κοντραμπάσο
Μάρκος Χαϊδεμένος - πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων
Επιμέλεια Ήχου: Αγαπητός Καταξάκης
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Προπώληση εισιτηρίων
10€
Στην πόρτα
13€

Σημεία προπώλησης από 22 Ιουλίου
- Aspro Mavro loggos
- Σύγχρονη Σκέψη Αίγιο
- Ρεζερβα Gadgetmania Aigio
- Public

Πληροφορίες: 6972807170

Διοργάνωση Menta ART Events , Mojo Live