Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου εορτάστηκε στη Γουμένισσα Καλαβρύτων η Αγία Μαρίνα.

Παραμονή της εορτής, 16 Ιουλίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη, Ευσεβίου, συλλειτουργούντων των Ιερέων, π. Αριστείδη Πριονά (Εφημερίου της Γουμένισσας), ο. Γεωργίου Στρουμπούκη, π. Φιλίππου Χορμπά και του Ιεροδιακόνου Φιλαρέτου Θεοδωρακόπουλου.

Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πέριξ του Ναού αλλά και κατά μήκος του χωριού. Την Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα της Αγίας θα συνόδευσαν οι ιερείς, οι τοπικές αρχές, η και πλήθος πιστών.

Παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φίλιας, ο Πρόεδρος της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Γκότσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μαγκαφάς και Ζυγούρας, ο Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου κ. Παπαχριστόπουλος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχοελίου Καλαβρύτων κα Τσουρούτη, ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Συλλόγων και φορέων. 

πηγή: kalavrytanews