Κατερίνα Καινούργιου παραδέχεται ότι είχε κόμπλεξ και ανασφάλειες και δούλεψε πολύ με τον εαυτό της και δηλώνει πώς ποτέ δεν ήταν ψώνιο!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» είπε χαρακτηριστικά: «Όσο περνάνε τα χρόνια, αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο και διώχνεις το κόμπλεξ και τις ανασφάλειες. Προσωπικά έχω δουλέψει με τον εαυτό μου. Καμιά φορά η ανασφάλεια είναι για καλό. Σε κρατάει προσγειωμένο.»!

Και τόνισε στο περιοδικό Instyle: «Σε αυτή τη δουλειά όταν διανύεις μια περίοδο που πας καλά, έχεις επιτυχία και αμείβεσαι αναλόγως, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Η ανασφάλεια σε κρατάει γειωμένο. Ώρες ώρες την αγαπώ. Ψώνιο δεν έχω υπάρξει ποτέ , ούτε και θα υπάρξω. Θεωρώ ότι η δουλειά μας είναι παροδική. Δεν κάνεις τίποτα πιο σπουδαίο από έναν άνθρωπο που κάνει ένα διαφορετικό επάγγελμα. Επίσης, σήμερα μπορεί να είσαι επιτυχημένος και αύριο να μην υπάρχεις σε αυτή τη δουλειά και να κληθείς να κάνεις κάτι άλλο για να βιοποριστείς. Δεν είμαστε χειρουργοί, δεν κρέμεται καμιά ζωή από τα χέρια μας. Είναι μια δουλειά απαιτητική και στρεσογόνα, αλλά μέχρι εκεί».