Τα Υπόγεια Ρεύματα την Κυριακή 11 Αυγούστου, για πρώτη φορά στην Γαστούνη, στην κεντρική πλατεία (Πλατεία Ελευθερίας), με ελεύθερη είσοδο.

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται 25 χρόνια και δρα εδώ και τώρα, σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία (‘’M‘ αρέσει να μην λέω πολλά’’, ‘’Ασημένια Σφήκα’’ κ.α. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση.
Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα. Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.

Opening Act:
*Κωνσταντίνος Πετρόπουλος -
Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, πριν δυο χρόνια ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Λαθραναγνώστης", (Στον οποίο είχε τη χαρά να συμμετέχουν οι ΧατζηΦραγκέτα και να κάνει την παραγωγή ο George Gaudy!) Ενώ τώρα ετοιμάζει νέο υλικό.
Παίζει ελληνόφωνο Pop-Rock με Folk στοιχεία και οι στίχοι του είναι αυτοσαρκαστικοί/ειρωνικοί.
Είχε διακριθεί, σαν νέος τραγουδοποιός, στην πρώτη "Ταράτσα" του Φοίβου Δεληβοριά ενώ έχει βρεθεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ με ονόματα όπως: Παύλος Παυλίδης, Υπόγεια Ρεύματα, Ματούλα Ζαμάνη, Σπύρος Γραμμένος κ.α.

Μαζί του θα είναι οι κύριοι:
Γιώργος Μάλλιαρης: Ηλεκτρική Κιθάρα
Κώτσος Ελευθερίου: Μπάσο
Βασίλης Λέτσιος: Τύμπανα

Υπόγεια Ρεύματα Live
Κυριακή 11 Αυγούστου
Γαστούνη Ηλείας, Πλατεία Ελευθερίας
20:30
Είσοδος Ελεύθερη