Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πριν λίγες μέρες με δηλώσεις της στις κάμερες πως πρόκειται σύντομα να ζητήσει αποζημίωση για την υπόθεση Παντελίδη, αλλά και το ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειας του τραγουδιστή.

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά-σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Θα βρω τους ρυθμούς μου. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο.

Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Το ψυχολογικό δεν περνάει. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες, άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Η οικογένεια Παντελίδη μου έχει στείλει μερικές αγωγές και μηνύσεις. Αυτή την επικοινωνία έχουμε. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η 31χρονη.

Η ανάρτηση-ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη ωστόσο, ξέσπασε στη συνέχεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο πως το θέμα δεν παίρνει προβολή, καθώς πλέον δεν συμφέρει κανέναν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη: «Τώρα που δεν συμφέρει να είναι το θέμα στην επικαιρότητα σώπασαν! Τώρα θα βάλω και εγώ φωτο εξωφύλλου αντί για δικαίωση που είχαν αυτοί, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Εμένα βρήκατε όλοι σας; Εμένα; Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του».