To 90% αγγίζει η πληρότητα των κρατήσεων των Καλαβρύτων για την Πρωτοχρονιά και η όμορφη ιστορική πόλη έχει ντυθεί στα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της, με την κίνηση από την στιγμή που χιόνισε στο Χιονοδρομικό Κέντρο, να έχει αυξηθεί. 

Οι δρόμοι με τα συνεργεία του δήμου και της περιφέρειας να δουλεύουν αδιάκοπα, είναι πλέον ανοικτοί, η πρόσβαση ελεύθερη και οι κάτοικοι των Καλαβρύτων έτοιμοι για να φιλοξενήσουν τον κόσμο που καταφτάνει. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Καλαβρύτων Κωνσταντίνο Δαφαλιά, το κλίμα στην πόλη έτσι κι αλλιώς είναι γιορτινό και υπάρχουν αρκετές δράσεις και εκδηλώσεις που γίνονται από τον δήμο, αλλά και τους υπόλοιπους φορείς, που βάζουν τους επισκέπτες μέσα στην όλη αυτή μαγική ατμόσφαιρα. 

Στην πόλη το χιόνι έχει λιώσει στα περισσότερα σημεία και έτσι εύκολα μπορεί να πάει κανείς όπου θέλει στο κέντρο των Καλαβρύτων και να δει από κοντά όλα τα σημεία αναφοράς της, το μουσείο της, την στολισμένη πλατεία της, τον σταθμό του Οδοντωτού, αλλά το παγοδρόμιο που είναι γεμάτο από κόσμο. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι βασικές πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων έχουν ανοίξει, το χιόνι είναι αρκετό και οι λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων μπορούν να απολαύσουν τις γιορτές συνδυάζοντας τες με την αγαπημένη τους απασχόληση. 

Δείτε φωτογραφίες που αλιεύσαμε από την σελίδα των Καλαβρύτων στο instagram.