Τα ζώδια αυτά πολύ δύσκολα θα πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Το καθένα για διαφορετικούς λόγους, βέβαια.

Ωστόσο και τα πέντε είναι άτομα που θα προτιμήσουν να μείνουν μέσα στη σχέση, όσο κι αν υποφέρουν παρά να πουν το αντίο στον σύντροφό τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι άτομο υπεύθυνο και σιχαίνεται το χάος. Επιζητά την σταθερότητα στην ζωή του, ενώ οι αλλαγές τον τρομάζουν και τον φρικάρουν. Ένας χωρισμός σημαίνει ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή του και αυτό για τον Ταύρο είναι κάτι το τρομακτικό. Προκειμένου, λοιπόν, να μην αλλάξει την ζωή του, την ρουτίνα του, την καθημερινότητά του κτλ θα προτιμήσει να μείνει σε μια σχέση όσο… τελειωμένη και αν είναι αυτή. Θα συμβιβαστεί, θα αντέξει στον «πόνο», αρκεί να μην χρειαστεί να σηκωθεί από τον καναπέ του για να αναζητήσει έναν νέο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την στιγμή που ο Καρκίνος αποφασίζει να μπει σε μια σχέση, δίνεται το 100% του. Θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον δεσμό του ή τον γάμο του και θα φτάσει ακόμα και στα άκρα. Όσο και να πονά ή να υποφέρει θα συνεχίσει να προσφέρει ευκαιρίες στην άλλη πλευρά και δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την μάχη. Θα κάνει ότι δεν βλέπει τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε αυτόν και το ταίρι του, θα τα αγνοεί και θα προχωράει παρακάτω. Θα μείνει στον δεσμό αυτό όσο περισσότερο μπορεί ή μέχρι να φύγει ο/η άλλος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος θα κάνει σχέση μόνο όταν είναι σίγουρη ότι έχει βρει το άτομο που καλύπτει 100% τις απαιτήσεις της. Το έχει τσεκάρει, το έχει εξετάσει και από την στιγμή που είναι όλα όσα θέλει και ζητά, τότε θα δεσμευτεί. Από την στιγμή, λοιπόν, που θα μπει στην σχέση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την κρατήσει και να μην την δει να διαλύεται. Και αυτό γιατί κυρίως δεν θέλει να παραδεχτεί ούτε στον ίδιο της τον εαυτό ότι έχει κάνει λάθος. Και ότι δεν είναι τέλεια και φυσικά, έπεσε έξω στις εκτιμήσεις της.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι ο νούμερο ένα σχεσάκιας του ζωδιακού. Είναι ίσως το καλύτερο ζώδιο για να κάνει κανείς/καμιά σχέση διότι δίνει τα πάντα για το ταίρι του και θα κάνει κιόλας και τα πάντα για να κρατήσει την σχέση του μακριά από εντάσεις, διαφωνίες και… χωρισμούς. Τρομάζει στην ιδέα ότι θα μείνει μόνος. Είναι και αναποφάσιστος, οπότε του είναι δύσκολο να επιλέξει τι πρέπει να κάνει. Θα μείνει μέσα σε μια σχέση μέχρι την τελευταία στιγμή και θα εξαντλήσει κάθε αντοχή του. Αν τα πράγματα ζορίσουν άσχημα και γίνουν ανυπόφορα, τότε θα βρει τον επόμενο σταθμό και μετά θα… χωρίσει.

ΙΧΘΥΣ
Όταν ο Ιχθύς θα κληθεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να ραγίσει την δική του καρδιά ή του/της συντρόφου του/της, τότε η απόφαση για εκείνον είναι απλή. Θα επιλέξει να υποφέρει ο ίδιος, παρά να πληγώσει τον άλλο. Έτσι είναι από την φύση του. Θυσιάζεται γι’ αυτό που αγαπά ή… αγαπούσε μέχρι πρότινος. Δεν έχει το απαιτούμενο σθένος για να προκαλέσει πόνο σε κάποιον και αν το κάνει μετά θα νιώθει τρελές τύψεις. Προτιμά να υποφέρει ο ίδιος μέσα του ή και… έξω του, από το να δει τον άλλο να δακρύζει ή να πληγώνεται εξαιτίας του.